- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
majorosn #1794 üzenetére
MioMap? A teljes Európa 27 bruttó körül mozog, iGo jellegű, frissíthető, könnyen megtanulható.
Dufresne: a zacsis iGo-val az lehet a gond, hogy a műanyag tartón/tokon is van egy kód, amit akkor tudsz használni, ha valami gond lenne a memkártyával. Ha ez nincs meg, akkor leginkább én is egy hamisított iGo-ra tudnék gondolni, hisz csak egy matricát kell ráragasztani a kártyára, és egy warez verziót felrakni. Ha a frissítésnél meg az ügyféltől kérik a kódot, akkor jöhet mindenki részéről a magyarázkodás...
Az ötlet jó, a srác ügyes, csakhát etikailag nem túl korrekt -
Dufresne
addikt
válasz
majorosn #1791 üzenetére
Ébresztőnek a jól bevált felhúzós vekker beleállítva egy fém lábosba
tusi74: igen, vateran azért nemárt ha saját képpel hirdeted a terméket, amit eddig ott hirdettem énis mindig lefotóztam
Néztem a hirdetét, elég érdekes, IGO OEM verzió, ilyenről még nem hallottam
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
válasz
majorosn #1786 üzenetére
Kérdezz és olvass, azért van a forum
Lehet hogy eredeti, nemhinném, hogy a vateránnem eredetit árulna. Amúgy meg felismerhető, mert saját matricával látják el IGO-ék az sd karijukat. Persze azt nemtudom, hogy szokták-e ragasztgatni ide-oda ezeket a matricákat az ügyesek
Szóval nemtudom megmondani eredeti-e, ide akarok kilyukadni
Amúgy az eredeti teljes európa 45körül van most a kelet-eu 35 és 20 körül a Mo térképes verzió. Aztán már csak rajtad áll, hogy milyen megoldást választasz -
Dufresne
addikt
válasz
majorosn #1778 üzenetére
2007?
Nem csak 2006 Plus van, legalábbis igo-ék honlapján nincs 2007, csak hírek a nyár végén megjelenő NavNGO IGO 8-ról, ami ígéretesnek tűnik[link]
Ha meg ez amit próbál ne adja ég nem teljesen legális, akkor sajna nem fogunk tudni segíteni a hiba elhárításában itt a forumon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest