Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shady313
aktív tag
válasz
Brekecs
üzenetére
Üdv! WM6 romot csak főzve tudsz előállítani! De az sok időt vesz igénybe. (plusz a tesztelés hibajavítás). Ha megvan a konyha és a kibontott rom akkor a restorator nevű resource szerkesztővel könnyedén módosíthatod azt amit akarsz. Tipp: szedd le a microsoft oldaláról a wm6 standrad hun image-et ez egy emulátorhoz van, de ha ezt a romot is kibontod, sok magyar nyelvi fájl van amik anyagát feltudod használni. Figyelem! 1:1-ben sose másold ki a szövegeket mert eltérnek a sorszámok, néhol a szövegek és a kódok. A kódlapot sztem nyugodtan hagyhatod 1033on, nem fog érte piszkálni. A dialog ablakokkal vigyázz! Némelyiket nem jeleníti meg rendesen, de ott akkor, ha van rá mód ne is nagyon írj át semmit (max csak a szöveget de nemély esetben akkor is módosítja az ablakot és kilóghat a képernyőről). Esetleg még bontsd ki az interwrite fájljait is ott is vannak hasznosak. Én így magyorsítottma le fullra a romomat, programokkal mindennel együtt, szal ez egyébként is mivel egyedi alkotás büszkébb vagy rá, nem zabálja le a memóriád és 100% stabil mivel csak stringeket írsz át angolról magyarra (meg néhol mást is). Sok sikert hozzá, ennyit tudok segíteni, ez ígyis már illegális, de akinek van türelme eljátszogat vele. Én is egy magyar rom büszke tulajdonosa lettem így

u.i: Sok mindent érdemes előtte MAGADTÓL kitanulni/kitapasztalni, ezért járj a dolgoknak minél inkább utána és próbálgasd, mert ha magadtól jössz rá sokkal mélyebb tudást szerzel és nem fogsz tanácstalanul gondolkozni, hogy mi van. Ajánlom az xda-developers oldalát. Kis angol tudással, ha kérdezel még segítenek is.
Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest