- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artika
aktív tag
Vagy tedd nyitottá a kapcsolatot és úgy próbálj kapcsolódni, vagy a PDA-n egy új network kapcsolatot nyiss azokkal a paraméterek (név, kód, IP) beírásával melyet a wifiden használsz.
Talán sikerül.....De ha van kapcsolat akkor nézd meg a PDA- a proxy settings ben hogy ne legyen kipipálva a proxy használata csak az hogy internetre kapcsolódsz (this network connects to internet
)
-
runner 125
nagyúr
Inkább mondjuk úgy h elterjedtebb.
Az új 8-as IGO már 3D-s.
Extraopciók természetesen az IGO-ban is megtalálhatóak, mint pl az éttermek,kórházak,szállók(azt hiszem), benzinkutak,"speedcam-ek"..stb.
Navigációra szvsz teljesen felesleges kiadni 70.000ft-ot. De ah Te gondolod!
Üdv. M -
runner 125
nagyúr
Ah érzed!
Ha valahol tudod élőben/bekapcsolva hasonlítsd össze a 2t,meglásd jobban fog tetszeni az N560Peet210 a számból vette ki a szót
WM-ra IGO való.
..valóban érdemesebb lenne akkor PNA-k között keresgélni.
Erre egy nagyon tökéletes PNA pl. a Wayteq N410. Remek ár/érték arányú PNA,sok helyen forgalmazzák Kelet-Euróa IGO-val.De itt PH!-n is körbenézhetsz
..és mindössze 20k IGO nélkül 1év garival.
Persze ha mindenképpen elakarod költeni navigációra azt a 70-80k-t ,válogathatsz a jóval nagyobb képátlójú ASUS PNA-k közül is,de egy mindennapi használatra -kisteherautóba- sztem bőven megteszi egy 20k-s ,3,5"-os PNA is.
Üdv. M -
Peet210
őstag
Nos az általad kinézett P560-ban is van GPS és használható navigációra. Szoftvernek a WM készülékekere iGO.
De ha csak navira lesz használva érdemes a PNA-k közt szétnézni. Ezekhez adnak alapból navigációs programot (ált. iGO) is. Funkcióban jóval szegényebbek a PDA-knál, de nem is az a céljuk mint a PDA-knak ezek kifejezetten navigációra vannak. -
runner 125
nagyúr
A kompatibilitást én is alátudom támasztani.
Valóban egy "átlagosnak" mondható mostani PDA...
Ha a media része nem érdekel -pl kijelző felbontása- akkor dolgozni bőven jó készülék...
..Mivel én egy FuSi N560-at használok már vagy 2éve-így én arra szavaznék!
624mHz-es proc.,640x480-as gyönyörű nagy kijelző,korrekt üzemidő,beépített GPS,BT,Infra..stb stb. -máig a legjobb
Üdv.M
ui.: ..és csak egy 10-essel több () katt.
-
Peet210
őstag
Ez egy egész jó pda megfelelő mennyiségű háttértárral, navigációs rendszerrel és elfogadható sebességű processzorral. A proci sebessége manapság átlagosnak mondható sok készülékbe pakolják ezt a 400-as Samsung procit.
Igen kompatibilis az Office legújabb változatával. Árát tekintve elfogadható szerintem (bár ez az akciós kiírás elég vicces).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest