- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Itt egy videó amit még régebben csináltam.. Azóta mondjuk mintha "javult" volna a helyzet, nincs olyan szintű villogás, mint a Bioshock-ban. Holnap csinálok egy frisset!
Előző tulaj miután vettem és észrevettem ezt azt mondta nekem, hogy ő nem vett észre semmi ilyen (átvételkor is kipróbáltam, akkor sem volt semmi) dolgot korábban..
Mennyi ideje lehet a karinak, mekkora a baj? Nem illik egy ilyet "eltitkolni" egy vevő előtt, nem? Vagy nem akkora probléma? (mert ugye ez rendesen lehúzza a gép árát
)
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Van egy Toshiba L500D laposom benne egy HD 4570-nel (512MB). Egy olyan dolog jön elő, hogy néhány játékban villognak a textúrák. Csíkozás annyira nincs, egyedül Crysis 1-ben, de ott nagyon.Stress tesztet is végeztem (burn in), stabilan, 1-2 FPS-sel ugyan, de hiba nélkül lefutott.
3DMARK-nál néhány helyen előjön a csíkozás illetve villogó fekete kockák. 4-5 FPS
RAM hibára gyanakodtam, két tesztet is futtattam (linux beépített, memtest86), nulla hiba
CPU stress tesztet is futtattam, az sem jelzett hibátDrivereket is újraraktam. Windows hiba lehet esetleg? Win7 SP1 64Bit
Amiben legjobban előjön(villogás): Fallout 3, Dishonored (high 1280x720). Leginkább belső területeken jön elő, kint a "szabadban" nem.
Erős csíkozás: Crysis 1 - Medium beállításokon is csíkozott, teljesen max-ra véve szinte nem is lehetett már látni semmit
Kicsit jön elő(villogás): Dead Island, Dead Space 2 (med beállítások 1280x720)
Egyáltalán nem jön elő, semmi hiba nincs: Skyrim, GTA4 (medium beállítások, 1280x720) - Magas beállításokon sem jön elő, Medieval 2 Total War (minden max, 1366x768)Mit jelenthet ez? Haldoklik a VGA? Ha igen, akkor a Skyrim és a GTA4 miért nem hibázik? Azok elvileg nagyon hardverigényes játékok, nem?
Most szeretném eladni a gépet, nem akarok félrevezetni/becsapni senkit sem.
-
-
trisztan94
őstag
-
trisztan94
őstag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha egy notiba Pci express x16-os a VGA, akkor azt lehet cserélni?
Ez a leírás:
Graphics adapter type : ATI Mobility Radeon™ HD 4570 supporting HyperMemory™ technology
memory amount : 512 MB dedicated VRAM (total available graphics memory using HyperMemory™ technology can be up to 1,791 MB with a 32-bit operating system and 3 GB system memory or 3,323 MB with a 64-bit operating system and 6 GB system memory)
memory type : DDR3 Video RAM (resp. Video RAM and system memory combined)
connected bus : PCI Express® -
trisztan94
őstag
válasz
trisztan94 #3068 üzenetére
Leszedtem egy régebbi drivert, azzal is ezt produkálja
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Adott ez a laptop:
Toshiba L500D
Athlon II 2GHZ
4GB DDR2 RAM
Ati Radeon HD 4500/5100 series vga, 512mb dedikáltEgy olyan jön elő vele, hogy villognak textúrák. Csináltam róla egy videót.
Melegedés/fagyás nincs. Jéghideg a gép.
Több tesztet is futtattam vele:
Furmark: Minden maxra, extreme burn in, stb. Stabil 2FPS-sel lefutott, semmi hiba.
3DMark: első teszten amikor ráközelít a csaj arcára villognak a dolgok, másodikban, az űrhajókban nagyon ritkán, de csíkoz. Többiben semmi. Stabil 1-2 FPS
Memtest86: 7pass, 0error
Video Memory Stress Test (express test): 1 pass, 0 errorSkyrimban nem jön elő high beállításokkal.
Ez mi lehet? VGA hiba? Lehet javítani? Mennyibe fáj(hat)?Köszi!
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Mekkora különbség van az Intel HD Graphics (Core i3 370M) és az AMD Radeon HD 6310 (AMD-E240) között? -
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron N5010-es gépezetem. Mostanság egyre lassabb a Windows, így gondoltam újratelepítem. Nézegettem a partíciókat és láttam, hogy van egy Recovery partíció, melyről, ha jól tudom újra lehet rakni a rendszert. Hogy tudok rábootolni?Köszi!
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Van egy kis Asus Eee PC 1015PEM típusú netbookocskám. Nem rég cseréltem ki benne a vinyót, minden rendben ment. Az új vinyóra windows 8-at telepítettem, ott előjött az a hiba, hogy nincs hang, ha rámegyek a hang ikonra azt írja, hogy No audio output device is installed.. Természetesen minden lehetséges forrásból megpróbáltam a drivert felrakni. Gondoltam biztos a Windows 8-at nem szereti a hangkártya, így vissza raktam rá az eredetileg is rajta lévő Windows 7 Starter-t. Itt is ugyan az a hiba, minden drivert próbáltam.
Win 8 alatt eszközkezelőben volt egy olyan, hogy "other device", amit sehogy sem tudtam feltelepíteni, gondoltam, hogy az a hangkártya. Win 7 alatt semmi rendellenesség nincs, bár nincs olyan, hogy Sound vagy akármi. Mintha nem is lenne benne.
Mitől lehet ez? Lehetséges, hogy szétszedés közben b*sztam el valamit? Utána néztem, nincs külön kábele a hangkártyának, így nem lehetséges, hogy elfelejtettem visszadugni. Természetesen nagyon vigyáztam, mindent úgy csináltam ahogy az a kézikönyvében írva van.
Köszi,
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged