-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem itt PH-n egy Packard bell laptopot ATI HD5470-es videokártya van benne. Futattam rajta néhány tesztet, hogy biztos minden okés e vele, a gondom az, hogy a legújabb 3D marktban az egyik tesztet amikor elindítom kikapcsol a kijelző és lefagy a laptop, pont akkor amikorra a tesztet betöltené... Viszont az összes többi teszt hibátlanul lefutott, felraktam egy 11-es 3d markot is, annak a tesztje is lefut, ill. a furmark is lefut rendesen, meg felraktam egy dead space 3-t próbára de az is fut gond nélkül. Szóval a kérdésem, hogy mi lehet a kérdéses tesztnél a gond, hogy nem fut le? Egy másik PB-n lefutott gond nélkül, abban is ugyanez a vga a van, ezen próbáltam újratelepíteni is, de utána sem volt jó. Azért kezdtem el aggódni, hogy nehogy a gépnek legyen valami baja, de hát akkor meg gondolom a többi teszt se menne le.. Vélemény?
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
A segítségetekre lenne szükségem. Láttam hardveraprón egy nagyon jó laptopot 50 ezerért, aminek annyi hibája van, hogy kávé ömlött a billentyűzetébe és ezért kb. csak a billentyűzet fele működik, tehát cserére szorul, ezt leszámítva viszont abszolut hibátlanul működik a gép az eladó szerint. Kérdésem, hogy nektek mi a véleményetek erről, szerintetek megérné megvenni? Vagy esetleg más is károsodhatott a billentyűzeten kívül és bármikor tönkremehet? A billentyűzet csere az nem lenne gond, mivel azt tudnék hozzá rendelni.
-
Brianiac
aktív tag
válasz
KillHates #2761 üzenetére
Hát ez egy jó kérdés mert használtan vettem nem túl rég azóta nem volt, de ahogy everestben elnéztem a hőfokokat nem tűnt annyira vészesnek, sz.tem 70-80 felé nem igen ment.
(#2762) surgyi Drivert a Toshiba honlapjáról szedtem, elég gáz ha tényleg azzal lesz baj, másfélét nem tudom honnan szerezhetnék, de majd utána nézek.
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
Lehet nem ez a legalkalmasabb topik, de talán tudtok segíteni. Szóval van egy Toshiba L500D laptopom, egy Ati Mobility Radeon HD4500-as videokártya van benne. A problémám az, hogy eddig 2 játékot próbáltam rajta (Gta 4 és Crysis) de mindkettőnél azt tapasztaltam hogy úgy mond bevibrálnak néha a textúrák, a gta-nál pl. ilyen kis apró fekete alakzatok ugranak be a képen valahol 1-1 pillanatra, a Crysisban pedig pl. a fegyver egyes részei "vibrálnak" folyamatosan ill. a távolban a fák stb. Nagyjából minimum beállításokon játszottam mindkét játékot, nem is szagattak meg semmi, csak ez a vibrálós jelenség volt tapasztalható ami elég idegesítő tud lenni. Remélem nagyjából érthető amit leírtam, jobban nem nagyon tudom körül írni, nem igazán vagyok otthon a témában. Lehet ezt valahogy orvosolni, vagy valakinek van valami ötlete?
-
Brianiac
aktív tag
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni egy gyors kérdésben? Röviden annyi, hogy laptopban vinyót szeretnék cserélni, de a két vinyón más amper érték van, a kérdésem, hogy ez jelethet e bármi gondot? Bővebben kifejtve: katt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged