- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
-
-
SirAlo
aktív tag
-
SirAlo
aktív tag
gondolom nem tudtak ilyen alaplapot szerezni, nem uj laptop es gondolom mar nem gyartanak ilyen lapot (ezt is mondtak hogy nincs alkatresz) amugy meg nem kis szerviz, ingyen elvittek, hoztak es mivel nem tudtak javitani nem kelett semmit se fizessek, viszont jo sokaig ott tartottak, kb 3 hetig...
-
Ruszki
senior tag
Végül is így korrekt és teljes a válasz!Anno én is találkoztam egy ASUS EEE PC-vel ami hasonlókat produkált csak ott az volt a jelenség ha lenyomtad az "ö" betűt és szó szerint felakadt és sajnos nem tudtam vele mit kezdeni!Kimostam alkohollal a gombnál szétszedtem megigazítottam a flexit de semmi aztán mondtam a tulajnak ha gondolja akkor vegyünk másikat de Őt nem zavarta meg persze nem volt olcsó a bill ezért maradt úgy.
-
LÁZ
addikt
megnézem mit irnak, odáig jutottam, hogy csökkentett módban sikerült egy másik admin fiókot csinálni magamnak, onnan próbálok tolni egy virusscan-t, mert az alap probléma az, hogy a billentyűzet crazy daisy, összevissza ir mindent, pl a-t nem ir, c-re meg egyből 3 betűt, de egyik sem c
F2-t persze próbáltam vagy fél órán keresztül különböző variációkban, de semmi hatás, sajnos ugye elég szűk a keresztmettszet, mert az asus logo után kb 2-3 sec van és dobja a win-t
szerk. a link volt az első amit olvastam
-
Impressa
őstag
Szerintem ő tud neked segíteni.
-
-
Ez is egy ismerős gépe, én inkább mást vettem volna, de ő erőltette ezt a HP-t, megvette, aztán nekem kell telepíteni rá mindent. Driver lemezt se adtak hozzá, letöltöttem mindent a netről, végül is itt is minden működik. Tehát ez is így marad, mert jobb ötletem nekem sincs.
Minden esetre érdekes, még nem jártam így soha egy géppel se, pláne nem új géppel, amin minden program a legfrissebb volt.
Működik a Bluetooth, kártyaolvasó, wifi, lan, webkamera, minden biz basz driver rajta van, de egy eszköz ismeretlen, ez van, marad így. Azért köszi.
Üdv. -
-
Impressa
őstag
Ez egyre jobb.
Már nem akarok tippelni ezek után, várjuk meg, hogy a gyári adapterével mit produkál.
Most másik töltőt használsz, azzal nincs probléma, de az meg nem a gyári csatiba van bekötve teljesen. Azt kipróbálhatod (ha gondolod), hogy ezzel a bekötéssel használva, visszarakod az akkut, hogy arra hogyan reagál. Vagy a másik adaptert is bekötöd úgy ahogy a mostani is van, így megbizonyosodhatsz a másik töltőről is, hogy jó-e. -
-
Impressa
őstag
Jogos, amit írsz, de nem feltétlenül van így, mert ha bemelegszik, akkor is zárlatossá válhat.
kár volt cserélni a Dellt.
(#12417) oliwire a HDMI-vel nem hiszem, hogy gond lenne, nincs hozzá köze. Nekem is sokszor a hifire van kötve, ha azt akarom, hogy a szomszédok is jó zenét hallgassanak.
(#12418) kisi nincs mit!
Majd azért figyelem, hogy ott is mit írnak a többiek, és hátha közben vmi nekem is az eszembe jut.
-
Impressa
őstag
Hello!
Ez alaplapi problémára utal, mindenképpen szervizre lesz szükséged.(#12391) tajcsi Nekem VGA gyanúsnak tűnik a dolog, függetlenül atól, hogy külső monitoron van kép. Azt, hogy adapterről megy és nem akkuról használod, nem lesz semmi baja, a zárlat már csak hab a tortán, de az sem okozna feltétlen ilyen problémát, de sosem lehet tudni. Neked is szervizre lesz szükséged.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest