-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
1eske
tag
Na most már csak azért is érdekel a dolog.
Felraktam egy W10-et, teljesen szűz és a legfrisebb drivert. Teljesítménycentrikusra állítottam az energiaprofilt is és próbáltam Edge-ben és Chromeban is, mindkettőben akad olyan 5 mp-ként egy nagyon picit a videó. A CPU 100%-on pörög egyébként, tehát valószínűleg ekkor éppen hogy kifut a bufferből.
Nem értem mi lehet a baj, nálad hogy futhat ilyen simán.
Teljes képernyőn futtatod Full HD kijelzőn legalább?
-
Tin
veterán
hehe, ahogy én azt elképzeltem. talán nem a vsynctester-t kellett volna néznem, hanem a grafikus beállításokat. szóval mea culpa, ez is csak 30 Hz volt... pedig nem is értettem, hogyan, hiszen speckó szerint nem mehetne ki a hdmi-n a 60-n, csak dp-n, az meg nincs. hát, nem is megy
-
Anubis_9
addikt
Én kaptam egy kis bankkártya méretű plasztikkártyát, ott volt ez az infó felírva rá. Holnap beszélj velük szerintem. De még egyszer, ha letörölni nem tudod ezeket a hibákat, akkor mi más lehet, mint pixelhiva? Ha BIOS-ban ugyan úgy látszik, mint Win alatt, szerintem tuti az.
-
Tin
veterán
-
Anubis_9
addikt
Szerintem ez pixelhiba. Amúgy maga a laptop gyártója határozza meg, hogy nála mit számít annak. Vettél hozzá, vagy adtak hozzá pixelhiba garanciát? Én a Toshibámhoz vettem 3990 Ft volt és 15 napin belül visszavihettem volna, ha egyetlen akár alpixelhiba is lett volna rajta. De nem volt szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged