- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lastmohican2 #43227 üzenetére
A GreenCell tényleg elég jó, ahogy Pyttawrx is írta. A legolcsóbb a leggyengébb minőségű - elv azért itt is fokozottan érvényes, nem biztos, hogy a legolcsóbbal érdemes kísérletezni.
-
Elk_hound
tag
válasz
Nem üzleti szériás gép, nem válogatós. Ha nem azonnali, nézz körül Alin, az ott kaphatók sem kevésbé kínaiak, mint az általad linkelt.
(Nem mellesleg fázom az ilyen kitudja milyen, Google fordítóval magyarított felületű webshopoktól. A bemutatkozó oldal már "über uns" ...)
-
válasz
Szia.
Nem ismerem ezt az akksi márkát én. A green cell-t már vettem párat asus notihoz, azokkal
nem volt gondom. -
válasz
lastmohican2 #43212 üzenetére
win7 starter talán, a win10 home? tényleg tesztelni kell.. mertelméletben gyenge lesz, de ha pl 2 t be 1x kapcsolod be 1 órára email, doksik miatt, arra jó lehet.
-
válasz
lastmohican2 #43209 üzenetére
vagy 3-5 éve volt egy ilyen "udate" amit csináltam. Igazából nilván jobb lett, de! Szvsz ma már ez mindenképp gyenge lesz. Azt szoktam mondani, max a ramot bukod, mert az ssd-t fel tudod használni másba is, ezért vedd meg az ssd, a ramot még ne, ha így elfogadható neked, akkor vedd a ramot utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest