- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz
freelanced #45103 üzenetére
Hali!
Nekem ilyenem volt régen: [link] 6-7 évet tutira kibírt és minden nap vittem vele kaját 15-ös laptopot és ásványvizet (meg persze egyéb kacatokat).
Utána mikor tönkrement, vettem egy másikat az kisebb volt és csak 2-3 évet bírt.
Most megtaláltam a linkeltet újra és múlthéten megvettem.
Hogy ennyi idő alatt változott-e a minősége, azt nem tudom megmondani, de a régivel teljes mértékig meg voltam elégedve, ezért is vettem meg most gyorsan ugyanazt. -
válasz
freelanced #45108 üzenetére
Ezért írtam a vízálló tokot, amibe beteheted a gépet, és mehet a notebook hátizsákba. 2 fiam van 17-es gépekkel, hátizsákokkal, bőröndökkel, stb. ismerős a probléma
Azt soha nem fogom elfelejteni, amikor 2 hónapos autóm csomagtartójában lejött a "holtbiztos" ételszállító edény fedele. Húsleves, esküvőről hazafelé. Addig volt új szaga a kocsinak, utána már csak rothadt csirkehús. Akármit csináltunk vele. Hónapokig tartott, amire kiment belőle. Ne akard ezt a notidnak.
-
válasz
freelanced #45103 üzenetére
Hajjaj, ez nagyon rossz párosítás. Kifolyik valami, elázik, kuka a gép. Nem javaslom. Vagy legfeljebb egy vízálló tokban, biztos lehet kapni.
-
válasz
freelanced #43476 üzenetére
1000 féle van
pl:
https://laptoptarto.hu/products/laptop-allvany?gclid=EAIaIQobChMI-5uvleD28AIVUAOLCh1NagHHEAAYASAAEgJ17PD_BwE
Ikeában is láttam, egy tablet tartót vettem is a lányomnak. Sokáig tépelődtem rajta, hogy megvegyem-e. 690 Ft volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged