- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Béka 3 #31732 üzenetére
Nem tudsz vele kezdeni semmit már sajnos, ha fontos adatok voltak rajta, akkor mentsd le, amíg még felismeri a gép és nem fagyasztja be teljesen a rendszert, utána viszont már nem nagyon lesz jó semmire, csak levélnehezéknek. Ezek mennek, amíg mennek, javításra nem igazán van lehetőség.
-
The DJ
addikt
válasz
Béka 3 #31717 üzenetére
Az optikai meghajtó helyén lévő SATA port általában mindig lassabb, mint a beépített hely, ezért is tesszük az SSD-t a belső SATA portra, míg a HDD-t kívülre. De ennek a felállásnak nem szabadna semmi fagyást vagy érezhető lassulást okoznia, sőt, hátköznapi használat mellett nem is igazán szabadna észrevenned semmi sebességbeli különbséget caddyben lévő HDD esetén.
Én inkább arra gyanakszom, hogy a HDD haldoklik. A 100/100 sajnos nem szentírás, nagyon sok hibátlannak jelzett, de haldokló merevlemezt láttam már. A felület tesztes beszúrt kép is gyanús. Valami miatt nem éri el a rendszer a HDD-t. Ha a caddy és a csatlakozása biztosan hibátlan és minden a helyén van, akkor a HDD-t kellene jobban szemügyre venni. Én futtatnék HD Sentinelben egy rövid és részletes öntesztet is, ha azok hibával megállnak, akkor szinte biztos, hogy HDD gond lesz. Meg ha megoldható, akkor ránéznék a lemezre másik gépben vagy külső USB-s házzal is, így kizárható az esetleges caddy vagy csatlakozás probléma is.
-
The DJ
addikt
válasz
Béka 3 #31715 üzenetére
Ha nem egy nagyon retro laptopról van szó, akkor nem igazán fogsz kapacitási limitbe ütközni, értem ez alatt azt, hogy amíg a csatolófelület passzol, addig teljesen mindegy már, hogy mekkora a HDD mérete, kezelni/látni fogja az operációs rendszer is és a BIOS is.
Remélem jól értelmeztem a kérdést.
Ha nagyon régi gép, akkor a pontos típus ismeretében rá lehet keresni, hogy mi az a méret, amit még támogat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest