- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Impressa #8709 üzenetére
hmm... értem.
már csak azért mert a hosszabbítóba a laptop töltő és a .2.1 hangcucc is bele van dugva de azt se szoktam kihúzni..
a másik konnektorba meg a tv van és a modem wifi van bedugva azt se szoktam kihúzni sosem pedig az világit ész nélkül..
Csak azzal az a gáz hogy elvileg nem szabadna azt meg kihúzogatni mert akkor állandóan újra indul stb. a T-HOME szerint...
Akkor végül is minden ami be van dugva még kikapcsolt állapotban is fogyaszt hiszen a tv is mikor ki van kapcsolva akkor világít a ledje igaz ezek keveset fogyasztanak de sok kicsi sokra megy..
Ezek a világítós izék azért hasznosak így kikapcsolt állapotba mert a hosszabbító világít a tv meg a sok led a modemen és éjszaka ha fel kell az ember kómásan a dolgát végezni akkor ezek jól jönnekxd én így vagyok vele.. nem vagyok prosztatás de én személy szerint 3szor legalább ki megyek sárgát dobni..
Bocs egy kicsit elkanyarodtam az eredeti témától.. -
Feenyx
aktív tag
válasz
Impressa #8286 üzenetére
Feltelepítette a programot, működik az akksi százalék kiírása. Viszont mivel 3 napon belül van a vásárlással, lehet meg kellene próbálkoznia egy BIOS update-tel nem? Azért gyárilag mégiscsak ki kellene jeleznie. Viszont van jó pár fájl az ő típusának letöltései között a BIOS fülön. Melyiket kellene letöltenie? Egy Fujitsu Lifebook AH502-se van.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Impressa #8286 üzenetére
Holnap kipróbáltatom majd vele ezt a programot. Nem tudom, hogy ez a BIOS frissítés mennyire veszélytelen, azért nem mertem neki javasolni, nem szeretném hazavágni a gépét, mert ma hozta el a boltból. Oprendszer nélkül vette, szóval ez volt az első telepítése
Azért pihentetem egyenlőre ezt a win 7 dolgot, mert most kelleni fog a gépem, és nincs időm se sajnos pontosan utána nézni ennek, meg megvárom most már a 8.1-et, hogy mégis milyen lesz. Eddig sajnos csak olyan megoldást láttam downgradere hogy le kellene törölnöm a rejtett partíciókat, de azt nem szeretném.
-
plus44
veterán
-
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Impressa #8142 üzenetére
töltőről és akkuról is ugyan az a helyzet.
hdd,ram ügyben nem tudom mit kéne mondanom, fogalmam sincs róluk, kellene valamit(#8143) Rivaul: újrapasztázás megvolt, nem melegszik túl a gép, általános gyári hőfok értékeket produkál.
ami furcsa még mindig nekem, hogy egyszerűen nem megy aida stress tesztel sem 70fok fölé, még amikor melegek voltak, akkor sem, pedig 12percet járattam. ezt nem értem, mivel más oldalakon ez a gép hp 8470p általában stress teszt alatt 82-85fokot produkál. -
64b0r
aktív tag
válasz
Impressa #7360 üzenetére
Köszi a segítséget, de sajnos nem oldotta meg a problémám..
A wifi be volt kapcsolva, amikor kikapcsoltam, akkor végigment a telepítés, és most már felismert hardverként van jelen az eszközkezelőben a wifi adapter (eddig felkiáltójeles volt, nem volt felismerve most wireless LAN Card-ként szerepel - továbbra sem atheros). A netre továbbra sem lehet csatlakozni, a troubleshooter szerint rossz driver van telepítve... :S Pedig azt a drivert tettem fel, ami a notebook-ra adott ki az asus site.Hogy tudnám kideríteni, h melyik a jó driver?
-
64b0r
aktív tag
válasz
Impressa #7306 üzenetére
Szia!
ATK szoftver alatt mit értesz? Feltelepítettem az ATK package-t amit az asus honlapján találtam, de nincs hozzá szoftver, ez valami driver csomag...
Valaki másnak van egyéb mentő ötlete?
Kezdek kételkedni benne, hogy atheros a wifi chip a gépben, olyan nincs, hogy egy driver sem ismeri fel...
-
bedohazi
aktív tag
válasz
Impressa #7265 üzenetére
Ertem.
Az nvidia control panelba, a manage 3d settingsnel latom hogy van ket fulecske, egyik a global settings, a masik a program settings. A global settingsnel betettem hogy auto-select annak a remenyeben hogy igy automatikusan valt. A program settingsnel megjelenik par program tobbek kozt a google chrome es az internet explorer es itt meg lehet adni hogy a bongeszok mit hasznaljanak. Van 3 lehetoseg, integralt kartya, nvidia kartya, es Use global settings (Auto select:integrated) de ez inaktiv ha jol tudom. Es itt nem is ertem hogy automatikusan miert az integraltat valasztotta...Nekem csak arra van lehetosegem hogy vagy az integralt kartyat vagy a masikat tegyem be a chromnak, de ha az integraltat beteszem akkor se youtubnal se online jatekoknal nem hasznalja az nvidiatpedig lattam youtubon videoban hogy a pasas mikor bongeszik, akkor inaktiv az nvidia, de mikor megnyit egy videot mar atvalt. En ezt hogy tudnam elerni?
-
bedohazi
aktív tag
válasz
Impressa #7261 üzenetére
Koszi. Bepipaltam es mukodik, latom hogy azt is belehet allitani hogy pl a google chrome melyik vgat hasznalja, mondjuk netezesnel szerinmtem nincs amiben kulonbseg legyen.
De ezen kivul honnan tudom hogy bizonyos dolgoknal a noti valtogat-e a ket kartya kozul es mukodik az optimus.
En csak siman az intel es a nvidia drivert tettem fel a lenovo honlapjarol, kulon volt mindketto, es a nvidia driver neveben irta az optimust, ezert remelem jolvanAmi erdekel meg hogy pl mkv formatumoknal az VLC media player tud-e hardveres gyorsitast, hogy az nvidiat hasznalja es ha igen akkor kulon kell beallitani? Vagy ehhez mas lejatszo kell?
-
ra^ven
senior tag
válasz
Impressa #7199 üzenetére
Köszi, Lenovo esetében találkoztam már ezzel a gombbal egy fordított nyíl, vagy valami ilyesmi, jelen esetben egy Samsung Ativ készülékről van szó, itt nem láttam ilyen plusz funkciógombot.
(#7200) DJ. Ru$y: köszi a láthatóvá tétel jó 5let, viszont itt főként az érdekelt hogy lehet előcsalni a menüt vagy honnan.
De így hogy nem találok ilyen gombot, így macerás egy pöppet. -
flash-
veterán
-
s3toraph
senior tag
válasz
Impressa #6908 üzenetére
Wifit aida nem látja, az ethernet az atheros. Akkor valszeg a wifi is?
Intel 7 series chipset family sata ahci controller, dátum: 2011.11.29, verzió: 11.0.0.1032
Vagy találtam egyet a lenovo oldalán, ez még újabb mint az intelén ha jól látom: storage fül alatt. Ezekhez mit szólsz?
-
s3toraph
senior tag
válasz
Impressa #6906 üzenetére
OK, aida lesz mert nem írja ki.
Már felraktam a dvd-röl. Akkor most hogy érdemes, szedjem le, vagy elég ha csak az új telepítő exe-t elindítom? Nem vagyok otthon ezekben a driverekben...
Szerk.: az intel oldaláról melyiket is kellene? Van egy pár a linken.
Szerk.2.: ez lenne? File name: f6flpy-x64.zip Version:12.5.0.1066 -
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Impressa #6690 üzenetére
én már régóta 32biteset szeretnék használni ezelőtt win7-en és mostanában win8-on is, de ez úgy látom nem fog menni így, hogy meglegyen optimálisan mind a 4GB és abból vegyen.
azért vagyok kénytelen csak a 64biteset feltenni, különben nem tenném fel.
egy laptopot sem tudtam megcsinálni mostanában 32bitessel, hogy ne 2,5Gb maradjon csak, ez csak 64bitessel megy, mert ott 3,5GB marad.Szerintem (még nem olvastam el a cikket, majd elfogom), a 32bites win7 csak 3GB-ig kezel nem 4GB-ig, mivel a 512MB-ot foglal a videókari, akkor az 2,5GB, akkor 3-nak kell lennie a maxnak.
(#6689) Girmin93: ugyan ez a probléma, vagy nem probléma, hanem ilyen.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Impressa #6687 üzenetére
4GB van. akkor 3,5Gb fog rendelkezésre állni ezek szerint.
egyébként én ezzel mindig bajban vagyok, mert 32bites rendszernél nekem csak 3GB-ot támogatott a rendszer és ugye plusz az 512MB a gpu-nak, akkor már csak 2,5GB szabad hely marad.
ezért sosem értem miért mondják, hogy a 32bites rendszer 4GB-ot támogat, szerintem csak 3GB-ot, mivel én csak olyan laptoppal találkoztam eddig, aminek vagy dedikált vagy pedig integrált kárija volt, akkor csak 2,5GB szabad hely állt rendelkezésre. szóval érdekes ez. ezt win7-en tapasztaltam, de gondolom win8-on is ugyan ez a helyzet. nekem 32bites rendszerrel sosem jött össze a 4GB támogatás, hogy 3,5GB maradjon.
minden esetre érdekes.... -
K90
csendes tag
válasz
Impressa #6370 üzenetére
Bocs, hogy ide, de az AT csak notebookra érhető el, tehát valamennyire releváns.
A helyzet azóta csak rosszabb. A live chat supporton mintha fogyatékosok dolgoznának és a usert is akként kezelik. Nyomtam egy full system recovery-t, de a fájljaim titkosította az AT. Újra installáltam a szűz rendszerre, úgy működött is, sikerült is szinkronizálnia, kikapcsoltam rajta mindent. A biztonság kedvéért lecsekkoltam a mcafee célprogramjával, ami meg is mondta, hogy hiányzik pár driver, meg a "mcafee endpoint encryption service for files and folders" mappa úgy ahogy van. Ennek megfelelően sem a decrypt, sem az uninstall nem sikerült (megrekedt a decryptnél).
Most ott tartok, hogy 8 órája szopok ezzel a szarral és legalább egyhavi termésem oda, ami televan a pár nap múlva esedékes külföldi tanulmányaim dokumentumaival.Szval valakinek ötlet, hogy hogy decryptelhetem a fájlokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged