- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
Üdv Srácok!
Az előző problémámhoz keresnék még válaszokat, gyakorlatilag egy pár napos gépről van szó, már most tapasztalom, hogy egyszer-kétszer megáll gondolkozik elindul, gondoltam kipróbálnám az újratelepítést a gyári recoverys particióról.
Nos ezen a laptopon sem külső gomb, sem ikont nem találtam, a kereséses belül pötyögtem be a "recovery" szót ezzel el tudtam indítani valamit, de ha összefossa magát a rendszer kintről ezt hogy indíthatom el?
Egyáltalán a BIOS hogy érhető el mert nyomhatok én bármit nem jön be, a noti elindítása után samsung felírat után rögtön a bejelentkezés jön be.
Ha előretelepített rendszerről van szó, az kinyerhető e valahogy CD-re, vagy sem?Köszi.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Impressa
őstag
Szia!
Egyre elterjedtebb a laposoknál, hogy rendelkeznek egy OKR gombbal ( ez a laposoknál eltérő helyen lehet), ami azt szolgálja, ha behal a win8, akkor egy gombnyomással újra tudod húzni a rendszert. A másik viszont, mielőtt bármilyen programot elkezdenél telepíteni, kell készíts egy biztonsági mentést a rendszerről. ( win 8-nál nem tudom ez hogyan működik ).(#7200) DJ. Ru$y ezt jól elfelejtettem beleírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged