- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexia
tag
válasz
KillHates #673 üzenetére
Hát lefényképeztem de nincs rajta makró így nem látszik semmi szóval leírok mindent ami rajta van
model: hm321hu
HDD P/N: hm321hi/m
p/n: 591966-001
f/w: 2aj10001
p/n: 35952-g721-aba5ade hát azt írtad ne legyen part number és ha jól látom ezen több is van szóval ha jól értem akkor kuka
-
Tikakukac
titán
válasz
KillHates #612 üzenetére
Pontosan, ez így igaz. Lehet jó gépet is venni viszonylag kevésből. Csak az esetek többségében nincs meg a kellő tájékozottság, és így utólag meg bajlódni...én jobban szeretem a tiszta megoldásokat. (mondom ezt úgy, hogy azért élvezem néha Dremellel kivagdalni a műanyagot, hogy életre keltsek műgyantával egy törött zsanéros gépet, de azért egy out of box tuti gép, ami teszi a dolgát, mindenképp jobb, igaz, ha mindenki csak tuti gépet venne, neked sem lenne ennyi munkád
)
szerk.: Y570 témára visszatérve: még annyira az sem vészes, hűtőpadon elvannak, de alaplap hibával, kontaktos dugókkal
meg ezzel az ocsmány pasztával sokan kínlódnak. Épp most akarom haverom gépét felvetetni, mert neki a callcenteres azt mondta, hogy ezek nem hibák, szerintem meg azért picit gázos dolgokat művel az a gép (is).
-
swizzor
csendes tag
-
tixem
addikt
válasz
KillHates #405 üzenetére
én kisebb különbségre gondoltam
egyébként 620m - i3 2330m és 4 giga ram kíséretében - mennyire alkalmas játékra? Van egy aspire 5750g notim, de az érdeklődő aki játékra is alkalmas notit keres kifogásolja a vga-t, 620 kell neki. Szerintem azzal se megy sokra, annak ellenére hogy erősebb valamivel
-
-
dodopek
addikt
válasz
KillHates #271 üzenetére
Sajnos ez nem így van.Már próbáltam a 667es ram mellé betenni egy 800mhz-est, de nem ismerte fel... Még egyszer nem szeretnék ráfaragni, ezért most már inkább kérdezek előtte...
Más fórumokon azt írták, hogy csak 5300as ramokat eszik, ezért kérdeztem, hogy mi az az S betű a PC2-5300s végén...
Vagy ez alapján a meglévő 5300 mellé elférne a 4200as is? -
triklin
tag
válasz
KillHates #183 üzenetére
Sajnos nem most vettem ám, de a karcokat még le is tojnám, de ez, hogy 1,8 ghz-en megy a procim, ha 4 magot, ha 4mag 8 szálat terhelek, ez bosszant fel. Ez mimár? Pláne, hogy a cad-ek is még mindig az órajelből profitálnak jobban mint a magok számából. Nem azért vettem ilyen teljesítényű gépet, hogy ne tudjam kihasználni. A reklamációt már énis bánom, hogy nem tettem meg, de 50 napos gari után, amikor már rettenetesen vártam vissza, ugyanis munkaeszköz , már nem figyeltem ilyenre.
A garanciapapír szerint komplett új hűtőrendszert kapott.
Köszönöm a válaszod.
-
válasz
KillHates #46 üzenetére
Kész a proci csere. T3000-T4400.
Köszönöm a tanácsokat! Azt hittem bonyolultabb lesz, tényleg csak az a 3 csavar tartotta a hűtést. Az új paszta, meg a portalanítás is jót tett a gépnek, most átlagban 43 fok körül van a proci, eddig 52 körül volt. Végre leveszi a sebességet a felére, ha nincs terhelés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged