- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerkess
csendes tag
válasz
Dell XPS #6083 üzenetére
Ez a következö
Hdd sentinel de elég ha kikapod és ha biosban nem tapasztalsz próblémát akárhogy forgatod akkor megusztad egy hdd vel, memoria ritkán megy tönkre de szerintem vedd ki egyesével vissza és úgy próbáld meg.Hátha de ehhez egy kis szerencse is kell a leirtak alapján
Dell xps Fentebb van egy FSC próbléma azt hiszem talán te tudnál segíteni a próbléma megfejtésében,megtennéd hogy ránézel?
-
wrox
őstag
válasz
Dell XPS #6078 üzenetére
Szia.
Akkor valami nem stimmel, mert most meg jó.Átnéztem a kábeleket, és a CCFL nem kapott áramot az invertertől ezért volt halvány. Meg volt törve a kábel. Megforrasztottam, most már megy rendesen teljes fényerőn. (Egy plug n play telepítés kellett az új kijelzőnek). A felbontás is rendben van 1280*800 most.
Szerencsére megoldódott, köszönöm a segítséget. -
albi31
aktív tag
-
stracker06
aktív tag
válasz
Dell XPS #6027 üzenetére
Csak 1 kis "friss" tapasztalat a winchesterekről:
Van egy ismerősöm akinek az elmúlt talán 1 évben 3 külső winchestere purcant ki, most a negyediket használja, teljesen rendeltetésszerűen, de már az is gyengélkedik.
Az is eléggé érdekes, hogy a tél végén a közvetlen ismeretségi körömben (sajnos magamat is beleértve) 3db 500 gb-s, 2,5 "-es Seagate vinyó küszködött komolyabb problémákkal, egymástól teljesen függetlenül, de egy időben. A legöregebb 1,5 éves volt.
(Az enyém egyébként teljesen halottnak látszott, egy informatikus le is mondott róla, megoldásnak a kukát javasolta. Azonban szerencsére egy hozzáértő jó ismerős valahogyan életet lehelt bele, azóta működget külső vinyóként, 70% körüli kondícióval.)
-
-
Impressa
őstag
válasz
Dell XPS #6042 üzenetére
Köszönöm
... jellemzően nem egy gyakori hiba.
Gondolom KillHates kolléga jó eséllyel gatyába tudja rázni a lapját, de az biztos nem lesz egyszerű menet.(#6043) Nixon18 nem így került hozzád, hanem van rá esélyed, hogy a HDD alaplapi tápáramköre okozza a hibát, és emiatt nagyjából fél évig húzza a lemezed.
-
Bosko900114
csendes tag
válasz
Dell XPS #6012 üzenetére
Mikor megvettem a 2 gigás memoriát akkor kivettem az egyik 512 est és beraktam a 2 gigásat. Így ment ez 3 hónapig. Mikor elkezdte a kékhalálozást akkor kicseréltem az 512 es modult a másikra. Ugyanazt csinálta mint a csere előtt. Majd kivettem az 512 es modult és csak a 2gb maradt benne.
A gyári memória 667 es ezért én is 667 est vettem.
A gyári support 4Gb ig támogatja a memo bővítést.
-
Bosko900114
csendes tag
válasz
Dell XPS #6008 üzenetére
Hali!
A GPU hőmérsékletet nem tudom megnézni. 3D Furmark futtatása közben csináltam printsceen-t:
Sztem a jobb felső sarokban található panelen a GMCH1 érték lehet a videokártya hőmérséklete.
Utána kékhalál:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: a
BCP1: 0084A8A3
BCP2: 000000FF
BCP3: 00000000
BCP4: 82926616
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\070113-16645-01.dmp
C:\Users\Bosko\AppData\Local\Temp\WER-27970-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtDe nem tudtam lefotózni!
-
SirAlo
aktív tag
válasz
Dell XPS #5979 üzenetére
Amikor nem akar indulni akkor ha kiveszem az akkut akkor se indul, mindenfelekeppen ki szoktam probalni, de volt mar az is hogy sok fekete kepernyo utan beindul es az ora is ujraindul ami az ellem miatt lehet , de ma pl. nem ment el az ora. Ja es mintha lasabb is lenne a gep , sokszor csak igy megall egy kis idore es semmit nem lehet csinalni aztan ha beindul betolt mindent amire ramentel azelott, szoval erdekes
-
törölt tag
válasz
Dell XPS #5847 üzenetére
Konretan bekapcsolom, par masodperc mulva megjelenik a lenovo felirat, aztan az a kepernyo amit lefenykepeztem es ujraindul. Az egesz folyamat kb. 4-5 masodperc.
Biosba betudok lepni a novo gombbal.Szerk.: megjott a laptop delutan, win 8 fel, driverek a mellekelt cdrol fel, minden oke volt, aztan a system updattal mindenfele dolgot frissitett, kerte az ujrainditast, azota nem bootol, nem kapcsol be.
-
stratova
veterán
válasz
Dell XPS #5798 üzenetére
Találtam egy ilyen bejegyzést:
1:
I have HP nx6310 with 940gml chipset. I use it with T7200 cpu. Only way i can use it is disable dual cpu support. I think, it still use all 4Mb cache for one prosessor. Can i any way to use dual core with this chipsetUtóbbi alapján úgy néz ki:
940GML -> 1 mag
945GM -> 2 magMondjuk a T2600 és T2400 2 magos de 2 MB cache van benne. Hmm..
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Dell XPS #5791 üzenetére
köszönöm, most nem tudom megnézni hogy melyik, de a listát köszönöm, akkor ezek közül valamelyik amelyik tetszik a legjobban és az abból is az 533MHz-es gondolom.
(#5792) albi31: oké, most win xp gondjaim vannak, utána tudom csak megnézni vele sajnos, mert nem a laptopról írok.
de azért bővebben leírom hátha valakit érdekel mi történt.:
win xp-t feltettem, mint kiderült retail iso-val, pehh, ezért nem fogadta el telepítésnél a laptophoz tartozó kulcsot. oké, továbbmentem, feltelepedett. megkértem a hp-tól egy lemezt, majd megjön valamikor.
addig is kicsit kitakarítottam és újrapasztáztam a gépet, mivel 7-8 éve nem volt.
amikor minden oké elindítom a laptopot, kéri hogy adjam meg az időt-jó beírtam, aztán a win kiírt valami pci ide új hardware-t hogy telepítene, mondom mi ez?... jó elnyomtam hogy hagyjál már. még nem telepítettem fel egy drivert sem a rendszerre és sajnos a wifi és lan drivert sem, még nem volt belőve a net rajta, semmi sem, mert várok a hp lemezre.
aztán újraindítom a gépet és a felhasználónál nem enged belépni, azt írja hogy előbb regisztrálnom kell és csak aztán, tehát addig is beírtam valami számot, de nem tudom most regelni, mert nincs net, mert nem tudtam még vele foglalkozni telepíteni és beállítani.ez van most.
-
dany27
őstag
válasz
Dell XPS #5737 üzenetére
Annyit tennék még hozzá hogy először 1-2 színes vízszintes csík jelent meg a kijelzőn mielőtt elkezdett ugrálni a kép.
Ugrálást már a POST-nál is csinálja, van mikor ami a kijelző tetején kéne legyen az az alján van
Mint mondtam monitorra rákötve ott teljesen jó képet ad!
Szóval VGA kizárva.
Marad a szalagkábel, LCD, esetleg LCD vezérlő... -
dany27
őstag
válasz
Dell XPS #5732 üzenetére
Hmm merevlemez produkálna ilyen hibát?
Már egyből bekapcsolás után előjön ez a dolog...
És külső kijelzőn meg tökéletes.Bár múltkor szobatársamat is megviccelte a merevlemeze, noha a SMART szerint nem volt baja random letérdelt a rendszer...
SMART ok, toljunk egy öntesztet. Nem futott le, akkor felület teszt. A felület teszt közben elkezdett éledezni a SMART és a végére valami 1xx bad sector és valami 3xx függőben lévő lett rajta. -
fixer92
aktív tag
-
fixer92
aktív tag
-
Rivaul
addikt
válasz
Dell XPS #5592 üzenetére
Vagy 10 percig keresgéltem s az egyik oldalon láttam. Most hogy megpróbáltam megint megtalálni viszont M 780 @ 2,26 Ghz-el találtam akinek megy így igazad lehet minden bizonnyal. Viszont nem tudom hogy egy olyan lapos amit többnyire 1.5-ös procival dobnak piacra mennyire bírna el hűtésileg ennyivel nagyobb darabot. Sztem nem éri meg belebonyolódni, bár ez csak az én véleményem
-
formengil
tag
válasz
Dell XPS #5500 üzenetére
Az a baj, hogy most is utángyártott van benne. Ez 14,8V-os, viszont úgy érkezett meg a laptop, hogy nem működöt az akksi.
De akkor ha igaz amit mondasz, akkor a 14,8V-os mindenképp jó bele nem? Mert ha eredetileg 11,1V-os vol, azt mondod jó bele akkor is a 14,8V-os. Ha meg 14,8-as volt akkor meg nyilván jó.
Jól gondolom?
-
Töpi
tag
válasz
Dell XPS #5427 üzenetére
Ott van az az eszközkezelőben, csak nem a helyén
Igazából minden két vga-s notiban így van. Csak az integráltat ismeri fel, a másikra sárga kérdőjel vagy vmi ilyesmi jel, azért nincs a vga-k között... Egyáltalán nem ismeri fel driver nélkül. Nekem egy Asus K53SV-m van. Ott is ugyan ez volt a helyzet.
-
-
Andika80
csendes tag
válasz
Dell XPS #5316 üzenetére
Igen sajos az alaplap hiba az alaplap csere nálam de szerintem mindenkinél...pont láttam 10k ért egyet de az is olyan hogy ha jó az alaplap akkor minek bontotta le a gépet...? Gondolom nem azért mert kopott olt a csuklótámasz.
Új meg drágább mint ez a gép használtan,bár nem néztem utána csak gondolom.
Minden esetre köszi mindenkinek -
Andika80
csendes tag
válasz
Dell XPS #5311 üzenetére
Pedig forog a vinyo,végül is ugyan az mint az usb minden jó de mégsem megy...usb port ra is azt írja a rendszer hogy üzemel.esetleg ha az odd-t kiveszem javithat a helyzeten ?Vagy nem egy hídon van én nem tudom mert a cd folyamatosan világit..
Köszi a Medion-os infot is,mindenre gondoltam csak erre,de ha nem romlik nekem igy jó szerinted igy marad? -
Andika80
csendes tag
válasz
Dell XPS #5308 üzenetére
Igen tudom hogy a Medion-ra gondoltál de valójában az számomra csak érdekes de cseppet sem zavaró,sőt egy vga hibát bármikor elcserélek egy ilyen kis apróságra
Most is azt használom
Ritkán elöfordul hogy Hogy Miklósnak már mozog a szája de hang csak később jön mikor nézem a barátok között de ennyi. -
Andika80
csendes tag
válasz
Dell XPS #5306 üzenetére
Igen szerintem a Msi biztos alaplapos mert nem ismert fel az usb-k et és szerintem táp ellátási gondja van mert 1 ez a típus hiba forumok szerint 2 optikai egér alig pislákol az egyik portban.
A legolcsóbb a lapcsere ha jól sejtem azt magam is meg tudom csinálni csak nehéz jó alaplapot kapni bontottan kicsit zsákba macska.
Lehet megpróbálom a telepitést hátha megy pár napig még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged