Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Töpi
tag
Utánanéztem egy régebbi logoutos cikkben:
"Windows 7 telepítés előtt a BIOSban a Boot fülön feltétlenül állítsuk át az UEFI Bootot Legacyra.
Enélkül el se tud indulni a gép a telepítő újraindítása után."
Ez meg kell, hogy oldja a problémád.A sárga inkább piros, mint zöld...
-
Töpi
tag
http://logout.hu/bejegyzes/ravenlord87/lenovo_z500_windows_7_driver_gondok/hsz_1-50.html
Ez biztos hasznos lesz első körben.
1.Azt a fület állítsd be amit írtak, az elég lényegesnek tűnik. Próbálj meg valahol boot priorityt keresni, ott az legyen értelem szerűen az első amiről telepíteni akarsz.
2.Ha nem jönne be akkor most próbáld meg az F10 vagy F12-t benyomni (de alul írja is , hogy melyik gombra mit csinál úgy vélem)
3.Ha ez sem jönne be akkor írj a logoutos cikk írójának, ő tuti tud segíteni.http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/ideapad_z500p500_ug_v1.0_july_2012_hungarian.pdf
Egy ilyen használati utasítást találtam, bár ahogy átfutottam előrébb nem leszel.
http://download.lenovo.com/consumer/mobiles_pub/ideapad_z500p500_hmm_1st_edition_sep_2012_english.pdf
A sárga inkább piros, mint zöld...
-
Töpi
tag
Ürölök, hogy megoldódott Az nvidia driver ajánlani fog frissítéseket. Érdemes elfogadni őket, mert jobban váltogat a kártyák között. Így nőhet az akkumulátorod üzemideje ill. csökkenhet a villanyszámlád valamint a notid is kevésbé fog melegedni...
Mivel szerintem nem nagyon tudod, hogy működik. A vgak között magától váltogat. Csak nagyobb teljesítménynél kapcsol be az nvidia. Mondok egy példát: nekem a cs 1.6 az integrált vgaval ment mert azzal is vitte 100fpsen. Sourceban már azért ráváltott az nvidiára.
[ Szerkesztve ]
A sárga inkább piros, mint zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- 962 Eladó Lenovo ThinkPad Workstation Dock 40A5 a képek szerinti patika állapotban
- MacBook Air 2020 RoseGold
- Dell Flextronics FHMD4 GA240PE1-00 12.3A/19,5V/240W Adapter
- Lenovo T480 16GB DDR4 240gb SSD, Intel i5 40AS DOKKOLÓ
- DELL Latitude 5401, i7 9th gen 9850h, 6 mag/12 szál, 16 GB RAM, 512 GB NVMe SSD, 14" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest