Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Akciófigyelő: 22 ezer forintos kedvezményt ad a Telekom új szerződés mellé
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
formengil
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 9300 notebook-om.
Az a problémám, hogy a jobb alsó sarokban azt írja a Win7 hogy "Nem észlelhető telep". Vateráról rendeltem a notit, amikor megjött, akkor is már ezt írta, de az eladónál még nem jelentkezett a hiba. Használtam kicsit táp nélkül, akksiról, de egy idő után lemerült (nem mutatta mennyi idő van hátra). Azóta is ezt írja, és nem is tölti az akksit, csak tápról megy.Van erre valami megoldás?
Előre is köszönöm!
LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
formengil
tag
De amikor még volt benne szufla, és csak akksiról ment a gép, már akkor is azt írta hogy nem észlelhető telep. Ez lehet az elhasználódott akksi miatt? Mert úgy még kb fél-háromnegyed óráig tartott mire teljesen lemerült. De mint mondtam már akkor is azt írta: nem észlelhető telep.
Szerk:
Csak mert nem szeretnék úgy járni,hogy veszek egy új akksit, és azt sem tölti.[ Szerkesztve ]
-
formengil
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy mi a különbség Acer notebook esetén (9302) a WSMi és az AWSMi típusok között? Elsősorban akku szempontjából érdekelne.Nekem Acer Aspire 9302AWSMi notebookom van, de csak WSMi-hez találok akkut.
Ha valakinek lyen laptopja van, esetleg meg tudná mondani az akksin lévő part numbert, vagy replacement numbert? Ez még többet segítene.
-
formengil
tag
válasz Dell XPS #5500 üzenetére
Az a baj, hogy most is utángyártott van benne. Ez 14,8V-os, viszont úgy érkezett meg a laptop, hogy nem működöt az akksi.
De akkor ha igaz amit mondasz, akkor a 14,8V-os mindenképp jó bele nem? Mert ha eredetileg 11,1V-os vol, azt mondod jó bele akkor is a 14,8V-os. Ha meg 14,8-as volt akkor meg nyilván jó.
Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Eladó Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 82KU005MHV laptop garival és számlával( 5 hónapos vásárlás)
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest