- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Sziasztok.
Hozzám került egy őskövület: HP 6720s.
Azzal a problémával került hozzám, hogy csak úgy kikapcsol. Gondoltam az OS lesz a ludas, mivel xp van rajta, szal nem tegnap lehetett újrahúzva.
Na hát gép bekapcs (5 perc bios post gép..már ez se normális), asztal előjön, aztán paff, gép leáll.
Na jólvan mondom, gép reinstall. Windows 7 felment, majd amikor jönne be az asztal, a gép megint leáll (se kép se hang).
Gondolkoztam rajta hogy szétszedem, és esetleg egy újra pasztázást megejtek rajta, mert baromi forró volt az egész lapos, a venti meg kb mindig maxon megy. De ezt el is vetettem akkor, amikor hidegen indítottam el, és akkor is az asztalnál purcant meg.
Itt gondoltam azt, hogy talán a vga halt meg (vagy kezd meghalni). Bios-ban lazán elvoltam kb félóráig, akkor nem kapcsolt ki (itt is maxon megy a venti).Gondoltam ráküldök egy memtest-et. Bebootolt pendrive-ról, eljutott 32%-ig, aztán megint meghalt. Burkolat elég meleg.
[Gyanítom hogy valamivel leöntötték, mivel kb az összes billentyű bevan ragadva, még a tapipadnál évő "bal és jobb klikk" is.]
Valami ötlet? Alaplap hiba talán? Vagy kuka?
Bocsi ha rossz a topic
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged