- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
Sziasztok.
Hozzám került egy őskövület: HP 6720s.
Azzal a problémával került hozzám, hogy csak úgy kikapcsol. Gondoltam az OS lesz a ludas, mivel xp van rajta, szal nem tegnap lehetett újrahúzva.
Na hát gép bekapcs (5 perc bios post gép..már ez se normális), asztal előjön, aztán paff, gép leáll.
Na jólvan mondom, gép reinstall. Windows 7 felment, majd amikor jönne be az asztal, a gép megint leáll (se kép se hang).
Gondolkoztam rajta hogy szétszedem, és esetleg egy újra pasztázást megejtek rajta, mert baromi forró volt az egész lapos, a venti meg kb mindig maxon megy. De ezt el is vetettem akkor, amikor hidegen indítottam el, és akkor is az asztalnál purcant meg.
Itt gondoltam azt, hogy talán a vga halt meg (vagy kezd meghalni). Bios-ban lazán elvoltam kb félóráig, akkor nem kapcsolt ki (itt is maxon megy a venti).Gondoltam ráküldök egy memtest-et. Bebootolt pendrive-ról, eljutott 32%-ig, aztán megint meghalt. Burkolat elég meleg.
[Gyanítom hogy valamivel leöntötték, mivel kb az összes billentyű bevan ragadva, még a tapipadnál évő "bal és jobb klikk" is.]
Valami ötlet? Alaplap hiba talán? Vagy kuka?
Bocsi ha rossz a topic
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Thinkpad X1 Yoga 7th 14" FHD+ IPS érintő i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest