- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Doris Lune
tag
válasz
sz0tyi #12649 üzenetére
Satát már beleintegráltam délután, xp fennt van.
Atival kinlódtam ezidáig, kis modify progival az is meglett.
Bluetooth-tal, wlannal, ethernettel megfeküdtem.Amit utoljára belinkeltél, azokból, ami kell fent van, de ez édeskevés.
Ettől még bluetooth, wlan nem fog menni.
De thanx a linkeket, jók egyébként. -
törölt tag
pedig nem lehet bővíteni. amiben nincs eleve önálló vga, azt biztos nem, amiben van, azt meg nehézségek árán, és nagyon drága is (100ezres nagyságrendű is lehet egy kártya ára, ami ráadásul meg sem közelíti egy asztali gépbe való hasonló árú kártya teljesítményét).
pcmcia-n keresztül tunert lehet beletenni a gépbe, de az ugye nem ugyanaz. de szerintem a pcmcia sávszélessége sem lenne elég egy teljes értékű vga kezeléséhez. -
demars
addikt
böngészés, torrent, msn! ennyit használok! Ha megy a letöltés, az msn, s a böngészőt is megnyitom, de nem nyúlok a géphez, akkor nincs vele gond! nem fagy ki magában! ezért is gondolok, most az usb portra, mert arra van bedugva egy usb s egér, a notihoz... lehet h ott nincs rendben valami? A kondikat, nem tom meglesni h melegszenek e, ahhoz szét kellene szedni a gépet teljesen, az meg nem tenne jót neki
itt egy kép, h mik futnak!
az első 2 őt, meg alatta pár sorral néhányat , nem tudom h mik azok... most látom őket először, de lehet h a panda futtatja őket! majd megnézem!
Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest