- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
Sajátgép, jobb egérgomb, tulajdonságoknál írja, hogy 215mhz-em meg a proci. És ezt a sebességen nagyon lehet érezni, mert több mp, mire egy ablakot megnyit. Az everest ekkor is 1800mhz-et ír, de a memóriateszteket lefuttatva látszik, hogy nem annyin megy. Kb a P2 266mhz-es gép teljesítményét hozza olyankor (késleltetés 550ms körül van, ami baromira nem jó).
Én a töltőre kezdtem gyanakodni, mert ha kiveszem az akksit és rádugom a töltőt, be se kapcsol. Csak akkuval együtt, de akkor írja is a win, hogy váltóáramról megy. Olyan, mintha töltőre dugva is úgy érzékelné, hogy akkuról megy, ezért visszaveszi a sebességet. Amúgy egy Sempron 3100+ van benne, ha ez még segíthet. -
zdanee
őstag
Hallottam mar olyat, h tulmelegedes eseten a proci beallitja a minimalis szorzot es ameddig le nem hul a gep, ottartja, de a 215MHz tenyleg nem lehet (1x-es szorzo?), inkabb 800-1200MHz kene legyen. Mindenesetre a problema forrasa sazerintem maga a tulmelegedes, es ennek a kovetkezmenye a szorzo-zar.
-
hugoo
aktív tag
Ennyit erről..
Mivel nincs fennt semmi ami szabályozná a rendszer sebességét, megnéztem a winXP energiagazdálkodást. Mindig bekapcsolva módban volt, amit átváltottam hordozható/laptop állásra és szépen le is vette a proci sebességet, valamint az üzemidő is ismét megnőtt. -
Andras6800
senior tag
Üdv.
Nagy nehezen találtam egy XPs gépet, lefuttattam rajta a cuccot, ki is dobott egy faca master jelszót.. a probléma csak az, hogy nem jó a jelszó amit megadott. Nem tudom, nincs esetleg külön inspiron jelszó generáló? Vagy mennyit számít az, hogy a legfrissebb BIOS van a gépen? 17A azt hiszem.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPad topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest