- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
Andras6800 #22770 üzenetére
Gyakorlatilag minden notimnal azzal kezdtem, h beleraktam memoriat. Sosem kotottek bele, nem is hiszem, hogy figyelik. Amit inkabb neznek, az a beazast jelzo indikator matrica (mar ahol van). Gyakorlatilag ha a gep aljan van egy ajto, es nincs leragasztva, akkor oda az user benyulhat garivesztes nelkul (ha betartja a kezikonyvben leirtakat). Ha a memoriaboviteshez viszont szet kell szedni a burkolatot akkor ugrott a gari.
-
Andras6800
senior tag
válasz
Andras6800 #22769 üzenetére
Bocsi az kimaradt, hogy ugye ez egy laptop. És ha kitekerem a csavart a fedőelemből, hogy memóriát cseréljek, akkor az a csavaron meglátszik, mert ugye úgy van festve. A szervizes csóka meg esetleges gariztatásnál tutira ebbe fog belekötni, ahogy ismerem a rendszert.
-
zdanee
őstag
válasz
Andras6800 #22706 üzenetére
Belerakod. Az eredeti memoriat megtartod es max visszarakod, de a Dell sem kot bele, csak ha a memoriaval van hiba, akkor az nem a Dellnel garis, hanem ahol vetted (es ha emiatt kerul szervizbe, ki kell fizetni a bevizsgalasi dijat, ha mas baja nincs). Arra azert figyelj, h ha van garimatrica, azt nem szabad letepni.
-
zdanee
őstag
válasz
Andras6800 #22666 üzenetére
Jelezd a hírdetésben és add olcsóbban... ettől még nem lett ajtókitámasztó. Mondjuk "vállalkozó kedvű hackereknek olcsó ujjgyakorlat" címszó alatt
-
zdanee
őstag
válasz
Andras6800 #22660 üzenetére
Sajna csak a latitude letezik. Ha az nem jo, akkor csak a Dell support marad. Ok egy hasonlo jelszogeneraloval 50$-ert adnak egy uj jelszot, de csak ha a geped regisztralva lett a dell-nel (neten/papirok visszakuldesevel). Sajnos az elemekkel valo buveszkedes nem fogja megoldani a problemadat, nemfelejto memoriaban van a dolog elmentve.
Azt hiszem, ideje vegigprobalni az osszes csaladtag szuletesi evet... Mit akarsz amugy atallitani, amit mashogy nem lehet? Boot-sorrendet BIOS-on kivul is tudod modositani, F12 ha jol emlekszem. -
hugoo
aktív tag
válasz
Andras6800 #22657 üzenetére
szia,
Kipróbáltam kiváncsiságból dell latitude D630on.
A Service tag nekem 7 jegyű, a program szerint min 5 kar kell legyen.
Megkaptam a jelszót, másik gépen próbálva szintén működött és ugyan az jött ki.
XP van mind2 gépen, sztem megy win7 alatt is.
Használat:
parancssorból kell elindítani
latitude service tag
formábanüdv
-
zdanee
őstag
válasz
Andras6800 #22628 üzenetére
1: szégyeld magad, h elfelejtetted
2: lattitude.exe, rendszergazdaként parancssorból elindít lattitude.exe <5 jegyű szervíz-szám a gép alján>
Az eredmény egy csak erre a gépre használható master password.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest