- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
somasz #34718 üzenetére
Szal ha jól értem FN-es bill kombinációval van csak a táblára rakva a kép de csinál magának így is egy kiterjesztett monitort ahova átviszi a képet!
Azt próbáltátok már, hogy amikor megcsinálja a kiterjesztést akkor kikapcsoljátok, a kiterjesztett képernyőt az nvidia beállításoknál? (úgy talán nem tudja újra kiterjeszteni)
Ill. a progit kellene megnézni, hogy nincs -e a beállítási lehetőségek között olyan, hogy melyik monitort használja elsődlegesnek vagy hogy nincs-e valami kiterjesztett funkció amit ki kell kapcsolni, mert az is elképzelhető. -
eketomy
senior tag
válasz
somasz #34702 üzenetére
Milyen OS van azon a dell notin? Sztem úgy kellene megpróbálni az egészet hogy nem kiterjeszteni az asztalt az érintőképernyőre, hanem az FN+F2 nálam (dell notinál lehet FN+F... valami) billentyűkombinációval csak azt használni olyankor elsődlegesnek, akkor nem lenne ilyen probléma, noti esetében így sztem sokkal egyszerűbb!
-
kendeee
aktív tag
válasz
somasz #33029 üzenetére
Itt kérj árajánlatot. 4-5 ezer egy bontott magyar billentyűzet hozzá. Sajnos amit találtam, már elkelt 4ezerért. Vagy hibásat kell vadászni, az olcsóbb és utána lehet dobálni a könyvet, lesz bőven hozzá donor
100% hogy eltört?
2 db-ból áll össze a mechanika. 'X' formációban csatlakozik az x közepén két kis füllel egymáshoz, 4 sarkán van 4 kis pöcök, ami eltörhet. A billentyű a fehér kis x mechanikára pattintható rá. Esetleg egy jó kép alapján mi is látnánk?
Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest