- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Dell XPS #42655 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Esetleg az nem lehet megoldás az inverter tesztelésére (mert ha kiderülne, hogy az hibátlan, akkor egyértelműen kijelző hibás a készülék ugye), hogy lemérném az általa leadott áramerősséget és feszültséget multiméterrel? Bizonyosan van egy tartomány, amin belül kellene leadnia az értékeket, nem?Igyekszem felhajtani egy másik kijelzőt. Remélem nem lesz drága. Esetleg, ha az egyik a topikot olvasó személynek van ilyen terméke, kérem keressen meg privátban, megegyezünk
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
Dell XPS #42644 üzenetére
Az ethernet, nem wifi.
Egyébként ez már megint egy érdekes ügy. Ahogy én láttam a hp oldalán nem csak intel wifis változat van, hanem broadcomos is. Ebben tuti hogy intel wifi van?
Az eszközkezelőben nincs ismeretlen eszköz? A hálózati kártyáknál van wifi? ha igen melyik? -
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #42610 üzenetére
vga hang assistant chipset meg mèg valamien drive van fent. telefonrol töltöttem le
wirelles asistenbe ir vmit angolul meg tovább vezet az eszközkezelöbe. ott 3 !jel van
egyéb eszkozokon belul - halozati vezerlo, ismeretlen eszkoz es modem a high definition audio buszonhp 530
-
Tonnyy
csendes tag
válasz
Dell XPS #42591 üzenetére
Na szóval ha lejjebb veszem a grafikát akkor jobb egy fokkal de hiába állítom be a Cataclysm Controln centerbe a nagy teljesítményt nem a Radeont használja hanem az intelt ezt onnan tudom hogy a gta ban van beépített Benchmark es ott olvastam hogy az intelt hasznalja szóval abban kéne nekem segítség hogy miért nem a Radeon van ott?? kiírva?
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #42575 üzenetére
Hát 2 napja elment a lakó társam aki a cégnél dolgozik, na azóta full sz@r a net. Gondoltam is rá, hogy amilyen kotcsog ő csinált a routerrel valamit... Most haza ért és látom hogy bemegy a céghez... már tudtam hogy ő a hunyó.
Aztán látom a gép sarkába, hogy a net piros X el van áthúzva (közben már kijött) és fél perc múlva csatlakozott megint.Legközelebbi újraindításnál azé még kíváncsi leszek, hogy mi lesz.
-
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #42525 üzenetére
Jójó de másik wifit még nem találtam a szobába, ha kiviszem az utcára addigra lemerülök.
De legközelebbi net elmenéskor teszek egy próbát.
(telefonnal találtam ~10 wifit kint)Értem én ha nincs semmi baj a géppel (legalábbis a wifivel) akkor miért nem lehet sehogy se csatlakozni a netre ha ki offolom a gépet? Nálam csak ez a rejtély.
-
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #42513 üzenetére
Pár napja... de az utóbbi 2 napban jött ilyen későn vissza a net. Régebben ritkábban ment el és ha el is ment pár perc múlva vissza jött.
MO.-n van csak asztalim, itt csak telo van meg lapos.Én a rossz hdd-re gyanakszok, lehet vírus is van benne, nem gondolod?
Amúgy pendrivról való telepítés nem műkszik, de még megpróbálok más variációt ha írnak a témában.
Ha az sem lesz jó akkor muszáj lesz külső optikát vennem, azzal már működne?
ill még otthon az új hdd-re pakoltam xp-t azzal a reménnyel hogy itt csak beteszem az új vinyót a gépbe és zökkenés mentesen elindul, de nem mert adatolvasási hibát írt... -
-
zarayg
aktív tag
válasz
Dell XPS #42464 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a választ!
3x3x0,5ös elég, akkora a VGA chip is. [link] Viszont kérdéseim lennének?
- Ha megveszem, egy ilyen félig-meddig ragadós dologgal találkozok, amit a chip-re kell rárakni?
- Ilyet pl RAM-ra is rá tudok rakni?
- Ha esetleg túl nagyot veszek, akkor ollóval tudok rajta vágni?Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
rizso
addikt
válasz
Dell XPS #42452 üzenetére
Úgy, hogy a Z570 párom gépe, nem az enyém
Viccet félretéve, szerintem már a boltban sem rakták bele rendesen (ahogy a csavarokat néztem, valaki felnyitotta előttem a gépet, és utólag/vásárláskor bővítette a bolt a ramot 2GB-ról 4-re, meg tök más típus a kettő modul). Ahhoz, hogy onnan kimozduljon (ha rendesen be van rakva), valami nagyon durva esésnek kell történnie - és ilyen még nem volt.
-
rizso
addikt
válasz
Dell XPS #42444 üzenetére
Esetleg valami ilyesmivel érdemes lenne kipróbálni. Valamelyik korábbi gépemnél nem volt gyári webcam szoftver, de azt hiszem ezzel tudtam használni a kamerát. Mondjuk ha a skype sem ismeri fel nála, akkor sokra nem megy vele (hacsak nem tudja ezt beállítani skype-on belül).
Szóval Fecogame, egy próbát talán megér
-
Gebriel
veterán
válasz
Dell XPS #42414 üzenetére
Meleg a gép alja, inkább forró tehát indokolt a venti szabályzása.
Hogy tudom kitakarítani úgy, hogy ne kelljen szétszednem.
A szellőzőt ki "porszívózom" az segít?
Pasztázás...hát...én biztos nem, szervizre meg nem nagyon merem rá bízni. Megbízhatóság miatt.CPU 52% van és semmi nem megy csak a böngésző.
HDD-t leadtam, egy haveromnak egy számtech boltba. Még nem hívtam, hogy mi az eredmény.
-
attila199207
tag
válasz
Dell XPS #42397 üzenetére
gyári cd-röl tettem fel mindent, a Lenovo oldalán nem tudok kiigazodni
Most átraktam akksira minden lehetséges energiatakarékos funkciót bekapcsoltam.
GPU 660 ról levette 270-re ami nem rossz de 135 re kéne és megint elkezdett ugrálni
néha lement 135 re de átlagba 270 en volt ami nem lenne akkora gond de a memória órajelet abszolúlt nem vette le végig 900Mhz en ment a 2GB ram... Ami nem optimális :S
esetleg valami videokártya bios mod??? -
urdug
aktív tag
válasz
Dell XPS #42390 üzenetére
Tisztelt kolléga, a jelenség úgy kezdődik, hogy a gép bekapcsolása után cca. 10 perc múlva kékhalál, a jelenséget okozhatja (mondom én) pl. a yutubon video nézés közben vagy esetleg olyan grafikai terhelés ahol banner megjelenés az az hirdetések vannak. Word vagy excellben is előfordul igaz itt ritkábban.
Vírus nincs a gépen többszörösen ellenőrzött!
Továbbá igen meleg inkább forró a videovezérlő alu bordáshűtője. A ventilátor szépen halkan megy és pontosa felpörög nagyobb teljesítmény igénylésekor és lassan ejti vissza a fordulatot.
Az tény, hogy nem egy mai darab, de ettől neki szépen kéne teljesítenie a maga módján. A hűtési rendszere a gépnek igaz nem a legjobb mert átszívásos rendszerű a hátlap kiképzése.
Több ilyen gépet orvosoltam de ebbe a hiba jelenségre még nem futottam bele.
Ha van valamilyen ötlet azt szívesen venném.
Csak egy kérdés így a végére, nem lehetne valahogy egy másik ventilátort bele fabrikálni? Bocsi a láma kérdésért, de tényleg, nem lehet?
Várom megtisztelő segítő válaszod.
urdug
-
rizso
addikt
válasz
Dell XPS #42368 üzenetére
Leültem párom gépe elé, mert valamit akartam a wifivel, erre észrevettem, hogy nem megy. Ellenőriztem, hardveres kapcsoló aktív volt, illetve Fn+F5-re csak a BT jött elő. Na mondom megnézem BIOS-ban, hátha letiltotta valahogy párom (véletlenül). És ott nézelődés közben tűnt fel, hogy csak 2GB van a ramnál. Betöltött a rendszer, gyorsan megnéztem még egyszer, és tényleg csak 2GB-ot ír.
Szóval a ram problémára továbbra is várom a tippeket
-
rizso
addikt
válasz
Dell XPS #42343 üzenetére
Hát nem az
Nem recoverys megoldást csináltam, mert az előretelepített win tele van egy csomó fölösleges cuccal, így inkább egy "szűz" win7 home premiumot raktam fel, amit aktiváltam a géphez kapott win7 kódjával.
Hardveres kapcsolóval be van kapcsolva, illetve Fn+F5 is megvolt, de csak a BT van ott most, a wifit nem mutatja
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
Dell XPS #42325 üzenetére
Az én paraszti eszem azt mondaná, hogy elindítanék egy gpu z-t meg egy cpu -z-t , megterhelném a gépet furmarkal ablakban futtatva, és figyelném az órajeleket, hogy minden ott van-e ahol lennie kell. A másik pedig akár a 3dmark 2006 ingyenes verzióját letölteni, lefuttatni egy tesztet, majd összemérni, hogy ilyen, vagy ehhez nagyon hasonló gépek milyen eredményeket hoztak. Ebből azért már elég jó sejtéssel meg lehet saccolni, hogy mennyire teljesít alul a gép.
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest