- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
netmesterke #3715 üzenetére
A memóriáknál fontos az hogy ugyanolyan márkájú legyen?
Nem! Az a fontos, h a modultípusok egyformák legyenek amit everest-el tudsz megnézni!
És a procicsere mennyit dob rajta?
Ez attól függ milyet raksz bele!
Pentium M-et viszont nem láttam, illetve egy db 1,7GHz-eset, de 28.000 Ft-ért, ami sztem sok. A 2,0GHz-es Celeron fele annyiba van és sztem gyorsabb is.
A 2ghz-es celeron kb 3x lasabb mint az 1,7ghz-es pentium!összegzés:
Ha érdemi gyorsulást akarsz elérni akkor raksz bele egy 1,7ghz-es pentiumot meg +512 ramot! Ez így kijön: 30.000ft-ból!
A haverod gépe kb 70.000ft-ot ér, sokkal jobban járan ha eladná rakna még hozzá 20k-t és egy sokkal nagyobb, gyorsabb, újjabb gépet kapna! -
-kdM-
senior tag
válasz
netmesterke #3715 üzenetére
szerintem mem bovites kene elsosorban, legalabbis az 512 melle szerintem 1gb megeri tobb meg mar azert nem mert a proci nem tul eros
-
válasz
netmesterke #3393 üzenetére
Fúj! Így jár aki torrentezik!
Na ez a "mikorszopsz" büntije
Próbáld meg, hogy a particiót ahová az oprendszer megy majd, nem csak leformázod, hanem particionálod is! (Ha eddig nem próbáltad így) Vigyázz, nehogy a Recovery particióval is elbánj!! Talán a (gondolom az RC1 alatt az SP (service pack) RC1-et érted) javítócsomag valamit belebuzerált a boot sector-ba is... Vagy valami BOOT vírusnak sikerült oda "bemászni" a nagy frissítés következtében. Ha nem megy, szólj, akkor tovább agyalunk a problémán. -
xedos
addikt
válasz
netmesterke #3113 üzenetére
HA jól olvastam, akkor nincs digitális kimenete.. így marad a Stereo (2.1)
-
xcbiker
addikt
válasz
netmesterke #3113 üzenetére
én megelégednék azzal.
Vagy vehetsz bele minőségi PCMCIA Audigy-t "kicsi" pézé -
RedWing
aktív tag
válasz
netmesterke #3067 üzenetére
FS Amilo Pa1538LX
Barátnőmé. Hál' isten hallgatott rám és vett rá 3 áv gart. -
dantes
tag
válasz
netmesterke #3068 üzenetére
A legtöbb alaplapon van egy jumper, amit ha átállítasz, törli a bios jelszót, gondolom notebookokon is van hasonló. Amúgy amit a videó beállításra írtál nem megy, a második felét nem is érterm.
Esetleg valaki más? -
RedWing
aktív tag
válasz
netmesterke #3033 üzenetére
Szerencsére igen!
-
Soockit
aktív tag
válasz
netmesterke #3034 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást, ezt mondom én is, hogy "túl" olcsónak tünik!
-
RedWing
aktív tag
válasz
netmesterke #2897 üzenetére
Sajnos bejött a tipped!
-
Kbali
nagyúr
válasz
netmesterke #2837 üzenetére
A VGA nagyon kevés gépben cserélhető, 99%.ban inkább nem. A proc. csere megoldható, de ha nem szevíz végzi, akkor garanciavesztő, ezt jó megjegyezni. A többi felsorolt alkatrész általában házilagosan is cserélhető.
-
xedos
addikt
válasz
netmesterke #2837 üzenetére
Miért is éri meg winyó csere helyett külsőre költeni?
Egyre több mai notiban néhány csavar után kijön a winyó.
Az újabb winyók általában gyorsabbak is, a régi meg mehet külsőnek.
Amúgy akinek kell a hely, annak muszáj cserélni :-) -
Chili7
őstag
válasz
netmesterke #2729 üzenetére
A speedfant próbáltad? Mert én igen, de nem működött!
-
netmesterke
aktív tag
válasz
netmesterke #2729 üzenetére
Illetve nem is Inteles cucc kellene, ha jól látom az Everest szerint a lapkakészetem: Északi híd: ATI RC410M
-
jackkkk
tag
válasz
netmesterke #2718 üzenetére
oksa köszi
-
netmesterke
aktív tag
válasz
netmesterke #2716 üzenetére
Persze biztos számít bizonyos dolgokban, de a játéknál a VGA dolgozik leginkább. Kell azért a többi is, nem árt ha jó a proci......de ezen a szinten ez a 170 MHz már nem nagy különbség.
-
jackkkk
tag
válasz
netmesterke #2716 üzenetére
de az egyik nél 2 mb az l2 cache a másiknál meg 4 mb azt hittem ez számit vagy nem?
-
polip
addikt
válasz
netmesterke #2636 üzenetére
everestet nem használom, de bizti kiírja...nem jó a cpu-z? 20 sec leszedni és feltenni
-
polip
addikt
válasz
netmesterke #2634 üzenetére
megnézed pl cpuz-vel
-
Rick4
félisten
válasz
netmesterke #2249 üzenetére
hát, nem tudom az enyémen is volt egy preload rész, le is töröltem szépen, feltelepítettem magamnak azt amit akartam, ghost lemez, és kész. ott van a tatyóban, ha gáz van, 25 perc alatt friss rendszer van a gépen..
-
Rick4
félisten
válasz
netmesterke #2247 üzenetére
azt én nem tudhatom, hogy a te vinyódat ki és hogyan particionálta....ha lenne ott valami, ami a win számára látható, legalább a mérete kiderülne..próbálj meg bemásolni ide egy pár gigás fájlt, hátha kiderül, hogy csak nem látja a win a tartalmat, én nem is enged hozzáférni..
-
Rick4
félisten
válasz
netmesterke #2244 üzenetére
a memómodulod 667es, ott 5-5-5-15ös időzítést tud, de mivel az FSB-d, és így a memóriasebességed is 533as, ot 4-4-4-12-n megy. nem igazán érezhető különbség, de a sebességeket azért lemérheted, hogy 533on mit tud..tényleges rendszersebességben max 1-2 %ot számíthat..
-
Rick4
félisten
válasz
netmesterke #2242 üzenetére
itt: [link] van egy új, ami tuti vista kompatibilis....ha jól néztem, a 4.0 még nem volt az..de ha kiakad az egyébként sem a noti hibája, legalábbis valószínű, hogy nem hardveres hiba.
-
Rick4
félisten
válasz
netmesterke #2226 üzenetére
az érdekes, nem tudom, mi lehetett vele a baj, pedig semmi olyat nem csinál a progi, ami miatt ekkora baja lehet tőle.
-
Rick4
félisten
válasz
netmesterke #2221 üzenetére
a proci és a memó elég jó cucc, a vinyó is bőven okés, a vgaról annyit, hogy a 3Dmark 03ban valami 2200 pont körül csinálhat, NFS most wanted elmegy rajta...a játék mellett mit szeretnél csinálni? másra is teljesen jó cucc...
-
Rick4
félisten
válasz
netmesterke #1646 üzenetére
biztos vagy az lcdcderében? el kellett volna menteni egy everest riportot..a hátulján kell, hogy legyen valami sorozatszám, abból elvileg sokmindent ki lehet deríteni....de mondd azt, hogy most viszed a rendőrségre, ott majd jól szétszedik, és keresnek rajta szép ujjlenyomatokat....aztán lesz a szervizben fütyilevágás...
-
xcbiker
addikt
válasz
netmesterke #1176 üzenetére
keress meg msn-en!
-
xcbiker
addikt
válasz
netmesterke #1174 üzenetére
Abból gonodolom, hogy már minden cserélve lett, ami gyanús.
És valszeg nem kontakt hiba, hanem az lcd hibás.
Az egész kép zöld volt? Olyankor megnézhetnéd egy külső monitoron is! -
xcbiker
addikt
válasz
netmesterke #1171 üzenetére
nem lehet hogy a kijelző rendetlenkedik?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest