- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
jetimokus
tag
válasz
Laszmen #34914 üzenetére
nohát megnéztem.
a memóriával kapcsolatos dolgok a biosban:System memory: 632KB
Extended memory: 4093MB
Video memory: 512MBhozzáteszem ezeket sem tudom állítani, csak kiírja.
ezeken felül amit állítani tudok, illeteve egyáltalán van a biosomban az az: idő,bootolással kapcsolatos mindenféle minden, a d2d recovery, a sata mode, meg van még egy security fülem (még jó) és ennyi. ja meg van egy asf configuration, ami ilyet tartalmaz, hogy watcdogtimeoput, fogalmam sincs mi az, de nem is nagyon érdekel, illetve 60ra van állítva, szerintem ez kb semmi, vagy csak számomra nincs jelentősége.
amúgy igen, valami szerintem sem oké, de nem jövök rá hogy mi, semmiféle memóriával sem processzorral semmi ilyesmivel kapcsolatos beállítási lehetőségem nincsen...
egyre jobban érdekel hogy wtf van a gépemmel, 3 és fél éves a gép, eddig 32bitesc rendszer volt rajt, betudtam annak ezt, de most hogy 64bit alatt is ez van, már érdekel hogyí mégis mia helyzet
szerk.: ja és ezt sem nagyon tudom amúgy mire vélni: "System memory: 632KB" ő micsoda?
-
eketomy
senior tag
válasz
Laszmen #34902 üzenetére
de neki most már 64bites rendszere van, és ha le is vesz a vga +512mb-ot a rendszer memóriából akkor is maradni kellene 3.5GB-nak, nem pedig 2.99GB-nak, egyébként azt én is tartom, hogy valamennyit levesz amikor úgy érzi, de hogy +1GB-ot levenne azt sokallom, mindenesetre a bios-t nem ártana majd megnézni, hogy mennyi azaz annyi!
-
eketomy
senior tag
válasz
Laszmen #34900 üzenetére
Nálam volt már olyan, hogy elindítottam a sentinelt mutatott pl 20 hibás szektort, utána lefuttattam a hdtune-nak az error scan-jét és azzal nem talált szektor hiábát, köv indításkor a hdsentinel már nem 20hibás hanem 20gyenge szektort jelzett u.arra a winyóra! na ezért írtam én azt hogy a hdtune a full mérvadó!
de az a legjobb ha mind a kettőt lefuttatjuk az a fullos!
-
eketomy
senior tag
válasz
Laszmen #34743 üzenetére
Nálam alapjáraton a proci 50fok körül mozog, a gpu meg 65 foknál úgy hogy nincs hűtőpadom se! (egyébként az everestet cseréld le aida64-re, az már újabb, talán pontosabb is bár nem hiszem)
Hűtőpadból meg érdemesebb olyat venni ami alu házas ill. amin egy jó nagy venti van, sztem azok jobbak és halkabbak is!
A GPU-dat kicsit sokallom terhelés nélkül bár 5-6fokkal több az enyémnél szal véglülis még elmegy.
De ha úgy gondolod hogy nem jó a hűtése a notidnak akkor sztem annyit csinálj, hogy csavarozd le a noti alját és úgy tedd a hűtőpadra persze óvatosan, akkor mindjárt jobban fog járni a levegő és a hűtőpad is hatásosabb, én csináltam már ezt is olykor-olykor(nem egy extrém megoldás de hatásos lehet)
-
eketomy
senior tag
válasz
Laszmen #34741 üzenetére
Szvsz, nézd rendszerességgel a proci ill. akkor a gpu hőfokot! ha 90fok alatt marad a hőmérséklet akkor nincs gond, nem főhet meg!!!
Az extrém megoldást nem tudom, hogy érted! Szétbarkácsolni a notit sztem hülyeség lenne meg az ilyen drasztikus dolgok! Nekem is mxm -es cserélhető vga van az msi notimban, én rendszeresen nézem a hőfokot, ha meg eléri a 90fokot akkor laptop kikapcs, hűtő kiszed és fullra kipucol, ha ez nem elég akkor egy nagyon jó minőségű hűtőpad, ha ezek megvannak nem lehet gond!
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest