Hirdetés
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
NagyBandi
csendes tag
Sziasztok!
Egy Navon A500-ast szeretnék frissíteni, elvileg élettartam frissítéssel vették.
Megpróbáltam a Naviextras Toolboxszal frissíteni, de nem ismeri fel, hogy rá van dugva. 64 bites Windows 10-en próbálkozom, és ha mass storage-ként csatlakozik, a windowsból akkor sem látom a belső tárat, a lemezkezelő "nyers" meghajtóként észleli, ahol új kötetet kéne létrehozni. Van valakinek esetleg tapasztalata, hogy ezt mi okozza?
Néztem a regisztrációt a gyártó honlapján (http://smartnavon.eu), de egyrészt a számlát nem találjuk, másrészt évekkel ezelőtt vették, és a honlap szerint csak 60 napig lehet regisztrálni. Azért megpróbálom majd, de nem vagyok optimista
Ha van valakinek tippje, hogy mit lehetne ezzel kezdeni, azt nagyon megköszönöm.
Kösz,
Bandi
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest