- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Maga a GPS tudtommal mindegy. A csatlakozó a lényeg. van a kék rádugús (female) és az arany csavarós (male)
-
törölt tag
Üdv
Sygic Car navigation-nak kapcsolatban , tudna valaki segíteni?
Elsődleges problémám, hogy a túloldali traffikat jelzi. UK-ban élek, ahol ugye a másik oldalon megy a közlekedés, de nem találtam ilyen beállítást.Másik kérdésem. Ha esetleg tudjátok. Mi a különbség, a Sygic GPS navigation, és a Sygic CAR navigation között? Azon felül, hogy a CAR navi 10 fonttal drágább? (én ezt vettem meg)
-
törölt tag
Sziasztok
Androidos fejegységhez, gépjárműbe, milyen GPS antennát érdemes megvenni? Van valami hátulütőjük, ezeknek az olcsó (5-10 GBP) daraboknak? Vagy ez ennyibe kerül, sosem volt drágább.
UK-ban élek, így a co.uk ebay lenne az optimális forrás. De mindent meghallgatok.
Köszi -
törölt tag
Sziasztok
TomTom Go (androidos telefonról) használ itt valaki?
Pizzafutárként másodálláskodom, és nagyon hiányzik egy olyan funkció, amiben 2, vagy 3 állomást beadok, és a kiindulási pontomról, kiszámolja az optimális útvonalat.Valahogy nem találom ezt a lehetőséget benne ... hmmm ... lehet, hogy nem is lehet ilyet?
(Megállót beadhatok neki, de a megállók sorrendjét nem optimálisan adja meg, hanem amilyen sorrendben beadom neki, tehát lehet, hogy elvisz egy messzi címre, majd visszahoz, és megint elvisz, ha esetleg 2 cíam is benne van.)
Kérlek, segítsetek. Köszönöm előre is
Peti -
törölt tag
Felteszem másképp a kérdést akkor.
Mi az a legkisebb hardverigényű, wince 5.0 (azt hiszem ez van a gépemen) alapú satnav szoftver, ami tudja a lane assistot? -
törölt tag
válasz
gipsztigris #2119 üzenetére
értem
ám én csak egy olcsó lehetőséget keresek, nem feltétlenül warez-t, a már meglévő, és egyébként működő hardwaremhez. mert ez a gép adott, a lane assisitnak örülnék, de nem feltétlen akarok kidobni 160 fontot ezért a plusz szolgáltatásért.
-
törölt tag
Sziasztok
Egy ősrégi, Magellan Roadmate 1200am van, erre szeretnék, ha lehetséges akármilyen frissítést, mely tudja a Lane Assist, v Lane Guidance funkciókat, lehetőleg pár hónaposnál nem régebbi mappal.
Esetleg iGo8-ra frissiteni, vagy barmi masra?
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest