- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
válasz Piftuka #7903 üzenetére
Szimuláció :
Beírod a célt, kiválasztod az útvonalat (ráböksz), majd ugyanezen a képernyőn alul jobboldalt az "i" jelre nyomsz. Az új képernyőn jobboldalt fent ráböksz a függőleges "..." jelre és kiválasztod az útvonal előnézetet. Ugyanide jutsz, ha a navigációs képernyő jobb alsó sarkában lévő függőleges "..." jelre böksz, majd útvonal információ ikon, ahol szintén a jobb felsőben van a kért dolog.Hangnál a beállítások alatt az értesítések és hangok alatt engedélyezve van a hangutasítás és a Hang (magyar) -ra kattintva, a kipipált magyar hangra bökve az meg is szólal ?
[ Szerkesztve ]
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
wihar123
aktív tag
válasz Piftuka #7901 üzenetére
Szia!
"....megtervezett útvonal bejárásának szimulációja." itt megtalálod az összes olyan infót, amely segíteni fog:
http://sygic.hu/sites/default/files/Sygic_Voucher_1569_hun.pdf , ha kaptál a tiédhez, vagy csak nem töltötted le, még pótolhatod a Play-on..."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
wihar123
aktív tag
válasz Piftuka #7899 üzenetére
Szia!
Szerintem jó választás, függetlenül a peches beállítás adta bosszúságtól.Amit a kérdésedre írtak, azt szó szerint végezted? Ugyan is annak ez a bevált módja, ellenőrizd és állítsd be újra és újra, míg jó nem lesz. Váltsd a nyelveket, mert olyan mintha az Angol beragadt volna...
"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Piftuka
veterán
válasz Piftuka #7737 üzenetére
Nos, bevállaltam.
A hangszórója működik, gond nélkül települt rá a Sygic GPS szoftver, de amikor elindítok egy útvonalat, egész egyszerűen továbbra sem volt navigációs hang. A parkolóknál, egyéb helyeknél csippant, de a beállított navigációs segéd hangja néma.
Írtam a Sygic supportnak, ők az alábbi segítséget adták:
"In this case please go to menu → settings → notifications & sounds and make sure you have voice instructions enabled. Afterwards in the same menu open the voice option. Here please select a different voice and afterward select the desired voice back. If the issue would persist, I would recommend trying a standard voice, not an advanced voice. In this menu, you can also download advanced or standard voices below.Afterwards please create a route and start navigation. If the voice navigation still does not work, please click the three dots button in the below right corner, select sounds and click on voice instruction. Afterwards, if your device is audible the voice instructions should work."
Ennek megfelelően a magyar hang mellé letöltöttem még angol, spanyol, olasz, portugál, német "standard" hangokat is. Átkapcsoltam angolra, majd visszakapcsoltam magyarra.
Végre a navigációnak is van hangja. Mondja, hogy melyik irányba forduljak, de... Csak és kizárólag angolul.
A menüben - látható módon - a magyar nyelv van kiválasztva, mégis angolul kommunikál.
Segítsetek, kérlek, hogy mi okozza, és mi a megoldás, hogy a magyar hang szóljon!?
Köszönöm!
"Aquila non captat muscas."
-
wihar123
aktív tag
válasz Piftuka #7722 üzenetére
Sziasztok!
Én leragadtam ennél a mondatodnál; "Tegyek próbát egy harmadikkal, vagy más típust...".
Van ilyen, hogy néha belefut az ember jó pár szar szériába, de ezek, remélhetőleg előbb-utóbb kifogynak.
Mivel a "kibicnek semmi sem drága", én mindenképp javaslom a "harmadikkal" való próbát, azzal a kitétellel, hogy Max -ra cseréltetem, ez 7", tehát kissé nagyobb, mint "tesója. "Itt van pár olvasnivaló róla, amely meggyőzhet, vagy elveti... (a lap utolsó harmada)."Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
Piftuka
veterán
válasz Piftuka #7721 üzenetére
Egyébként természetesen köszönöm a tippet Neked is!
Most gyorsan ki is próbáltam... A harmadik, fülhallgató ki-be húzkodás után olyan csont merevre fagyott a gép, hogy még a képe is eltűnt. Csak a reset segített.
Utána még egyszer megpróbáltam... a második csatlakoztatást követően lefagyott ismét.
Én ezt égi jelnek tekintem, és elállok a fogyasztói szerződéstől; visszakérem a pénzemet.
A dilemma viszont adott: szükséges egy navi. Milyen legyen? Tegyek próbát egy harmadikkal, vagy más típust, esetleg más gyártó termékét válasszam?
"Aquila non captat muscas."
-
veterán
-
nemcso
őstag
válasz Piftuka #7713 üzenetére
Egy próbát megérne szerintem, ha feltennéd az ingyenes Here WeGo -t. Amikor maga a progi fent van, beállíthatod (ha kevés lenne a hely a gépen), hogy a térképállomány (országonként letölthetsz), a hang (van magyar is) ne magára a Wayteq-re, hanem egy SD kártyára menjen. Ezután tervezz vele és próbáld ki, hogy azon van-e hang.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
veterán
válasz Piftuka #7696 üzenetére
Egy dolog viszont még mindig nem stimmel: egy árva hang nem sok, annyit sem adott ki a gép.
A bluetooth be van kapcsolva? Ha bluetooth-on keresztül csatlakozik valahová, akkor a hangot is abba a csatornába küldi.
(Engem is mindig megszívat ezzel a waze )
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
-
nemcso
őstag
-
nemcso
őstag
válasz Piftuka #7696 üzenetére
Magyar kézikönyv :
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.wayteq.eu/write/default/files/manuals/x995_manual_hu.pdf&ved=0ahUKEwi6nNvMxLbWAhWCLlAKHfWfCSkQFggzMAA&usg=AFQjCNF1ZOkZwnoPZZ3xUj4DUGqSlAR6fQVegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
wihar123
aktív tag
válasz Piftuka #7645 üzenetére
Sziasztok!
Pár érdekesség a Sygic HUD -hoz Navigyurci "tollából":
http://navigyurci.hu/2016/04/14/ajandek-mindenkinek-a-sygictol/
http://navigyurci.hu/2013/12/02/nehany-erdekesseg-az-uj-sygic-for-android-verzio-kapcsan/"Bezzeg az én időmben...",-még egy "bezzeg" és jöhet a Zrinyi sör,-az meg minek?-megiszom és kirohanok...
-
veterán
válasz Piftuka #7643 üzenetére
A Wayteq-et ajánlom, mert egyrészt nem rossz a hardver, másrészt élettartam frissítést adnak a térképekhez, ami egy nem hozzáértő felhasználónak nagy előny.
A Sygic pedig nem rosszabb, mint az Igo Primo, csak más.
(Meg - már bocsánat - a sygic-ről jobban elhiszem az élettartam frissítést, mint az Igo-sokról.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Piftuka #7641 üzenetére
NextGen-t futtató navit nem vennék hölgyeknek, kicsit bonyolult a kezelése, egy Primo egyszerűbb.
(Személy szerint nekem egy NextGen-es navi (AvicSync) a kedvencem az fut a tabletemen, de nekem sem megy kapásból egyes ritkábban használt funkciók beállítása )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest