Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz wihar123 #7723 üzenetére

    Köszönöm a tanácsot, egyébként olvastam a korábbi hozzászólásaidat is a témában!

    Egyrészt árban az már jóval felette van az erre szánt keretnek. Márpedig a határt meg kell húzni valahol. Ez a határ volt a maximum 30.000 forintos árkategória szoftverrel együtt.
    Igen, mindig lehetne nagyobbat, jobbat venni, de ebben nem megyek bele. Mert ilyen alapon tudod... "az csak 33.000"... de akkor már "beleférne egy kiváló Tom Tom masina is 50.000-ért"... és akkor már "miért ne vennénk meg a piacon kapható egyik legprofibb berendezést? Hiszen csak 80.000 forint..."

    Szóval ez a "kicsit még tegyünk hozzá és vegyünk jobbat" hozzáállás mindig messze mutat. Ráadásul nem egy a szó klasszikus értelmében vett professzionális sofőr fogja használni, így semmi nem indokolja a minden szempontból professzionális berendezést.

    Egyébként most visszavittem a készüléket, visszakaptam az árát. És mivel volt készleten a 7 colos, Maxx változat is, éltem a lehetőséggel, és kipróbáltam.

    Külsőre valóban impresszív, és sokat számít az ennyivel nagyobb képernyő, ám használat közben borzasztóan rossznak találtam az érintő képernyőjét.

    Rendkívül érzéketlen, amikor a fő funkciókra, menükre kell kattintani, képernyőn lévő tartalmat görgetni, ám amikor a böngészőt használtam, és a címsorba próbáltam írni, állandóan bevitt mindenféle "szellemkaraktert", amit le sem ütöttem. Mintha extra érzékeny lett volna, és a virtuális billentyűzeten a leütött karakter szomszédos karaktereit és érzékelné...

    Borzalmas. Soha nem vennék ilyet.

    (Itt jegyzem meg, hogy az eddigi teszt alapján az x995 érintőképernyője viszont etalon érzékenységűnek bizonyult minden szempontból.)

    Arra pedig, hogy egy harmadik Wayteq berendezést is be merjek-e vállalni, még alszom egyet.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák