- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Lenne még egy LAMA kérdésem. Végre van USB-driverem a telóhoz, vannak progik, a baj annyi hogy több program mindenárom COM1-en keresné a telót, az pedig fix COM3-ra teszi magát. Mit lehet ilyenkor trükkölni, több program nem is engedi átáééítani a comokat, vmiért csak COM1 az aktív a settings ben. Fel kéne neppelni az USBmodemet COM1-ra v mit?
-
uzsz
senior tag
Tud valaki olyan freeware progit amivel tudok java okosságokat feltölteni egy Motorola-ra?
-
uzsz
senior tag
Köszi a tippet, de bármilyen meglepő mind2 lehetőség eszembe jutott dee sajna nem jártam eredménnyel. A motorola azt írja hogy vegyem meg kábellel és ott lesz cd-n, a kereső eddig nem hozot eredményt. Én személyszerint univerzális drivert nem ismerek és azt sem tudom, hogy mely más tipusé jó ehez a telefonhoz. Ezért kértem itt segítséget, meg persze azért, hogy ha valakinek esetleg lenne hozzá drivere akkor lényegesen 1szerübb lenne a dolog
-
uzsz
senior tag
ud valaki segíteni abban, hogy honnan lehetne Motorola L6-hoz USB-drivert leszedni?
Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest