- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #48924 üzenetére
Köszi a tippet. De a 25 centis drót elég rövid
és a normál méteres meg több mint 2000 ft szállítással együtt, így néztem hazai forrásból. Emagnál most picit még olcsóbb is, mint a kínai beszerzés. Aztán mivel csak 18W-os a töltője, így a 3A elég, így lett [Baseus] 890ft-ért. Eddig jónak tűnik, 2900mA felett megy, kb a névelegest tudja.
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #48877 üzenetére
Szia, tudom más teló, de kipróbáltam egy galaxy minivel. Nullás aksi,de ha benne van az aksi működik a teló. Ha kiveszem az aksit meg se nyekken.
-
kutga
félisten
válasz
Szerintem nem fog menni, de azért leírhatod majd mire jutottál, mert engem is érdekel.
-
pjen
félisten
válasz
Így persze más. Melóhelyen egy 3310 est használtunk sokáig nullás aksival köldökről.
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #48875 üzenetére
Várjál, szerintem az, hogy nincs benne aku vagy van de tropa, nem ugyanazt jelenti. Ha van most benne aku, de nem töltődik, én króbálnám tőltőről.
-
quailstorm
félisten
válasz
Intruder2k5 #48873 üzenetére
Nem valószínű, hogy ezt meg tudja válaszolni neked bárki is. Ki kell próbálni, de kicsi az esélye, hogy fog menni.
Galaxy S6 meg S7 bekapcsol, de akku hiányában újraindul elég hamar. Más készüléket nem próbáltam. -
renegat1
tag
válasz
Intruder2k5 #46863 üzenetére
Gondolom RM 217-es. Keresd a 4914-es hozzászólást itt: [link]
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #46759 üzenetére
Ezt értem, nem is akarok lopott telefonokat életre kellteni.Amit én csinálltam egy Samu J6 telóval.A lányom használta,bejelentkezve Gmail fiókkal.Nem lépett ki belőle.Aztán a nejemé lett.Én csináltam rajta egy gyári vissza állítást.Aztán újra indítottam mintha zsír új lenne.Tehát ország, nyelv gmail fiók és minden egyéb.Akkor ez hogy?Ja a pin kódot tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest