Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Netfone
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Rokonok nem régen vettek új okos telefonokat és nem sikerül az otthoni wifire csatlakozás. Mivel én nem tartózkodom a megye közelében sem, így távolról nem sok ötletem van mi lehet a gond, plusz androidban egyáltalán nem vagyok otthon (Még egy jó öreg kp500-al nyomulok
).
Maga a wifi tök alap beállításokkal megy, még az admin jelszó sincs változtatva
(szóval biztos nincs MAC szűrés, nincs a hálózati maszk mókólva, dinamikusan ad IP-t, valamint ha jól tudom WPA2-es az alapértelmezett titkosítás)
802.11g-s stic-el ellátott gépek, illetve egy HTC wildfire s tud csatlakozni a jelre, viszont az újabb samsung androidos telefonok és egy Ipad sem képes. Feltételezésem, hogy más frekvencián csatlakoznak, de tudtommal N-es lefelé kompatibilis, szóval tudna G-s hálózatra kapcsolódni. Vagy... rosszul tudom és ezt készüléken belül kell megadni, hogy milyen frekvencián csatlakozzon? Ha így van, a kérdésem hogy ez merre található androidos rendszerben?
Köszönöm előre is a válaszokat. Természetesen ha van egyéb tipp, amire hirtelen nem gondolok, szívesen fogadom.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest