Új hozzászólás Aktív témák
-
Milkoma
csendes tag
Sziasztok!
Rokonok nem régen vettek új okos telefonokat és nem sikerül az otthoni wifire csatlakozás. Mivel én nem tartózkodom a megye közelében sem, így távolról nem sok ötletem van mi lehet a gond, plusz androidban egyáltalán nem vagyok otthon (Még egy jó öreg kp500-al nyomulok ).
Maga a wifi tök alap beállításokkal megy, még az admin jelszó sincs változtatva (szóval biztos nincs MAC szűrés, nincs a hálózati maszk mókólva, dinamikusan ad IP-t, valamint ha jól tudom WPA2-es az alapértelmezett titkosítás) 802.11g-s stic-el ellátott gépek, illetve egy HTC wildfire s tud csatlakozni a jelre, viszont az újabb samsung androidos telefonok és egy Ipad sem képes. Feltételezésem, hogy más frekvencián csatlakoznak, de tudtommal N-es lefelé kompatibilis, szóval tudna G-s hálózatra kapcsolódni. Vagy... rosszul tudom és ezt készüléken belül kell megadni, hogy milyen frekvencián csatlakozzon? Ha így van, a kérdésem hogy ez merre található androidos rendszerben?
Köszönöm előre is a válaszokat. Természetesen ha van egyéb tipp, amire hirtelen nem gondolok, szívesen fogadom.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Minden ami hőszivattyú
- Borderlands 3
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Társasjáték topic