- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csikasz76
csendes tag
Bajban vagyok! Tönkrement a Samsung i750-es telefonom hálózati töltője és sehol nem találok hozzá. Még a telefonszámaimat sem tudtam letőlteni róla, akkor vettem észre, hogy rossz amikor már fel kellett volna töltenem.
Nem tudjátok, hogy hol tudnák venni hozzá?
Ha valakinek van szivesen megvenném értelmes áron.
Nem találok sehol az interneten.
Ha valakinek lenne Siófok és Veszprém között ilyen telefonja, elmennék hozzá feltőlteni, hogy legalább a telefonszámaimat le tudjam tőlteni.
E-mail: csikasz@freemail.huCsikasz
-
blueMerle
veterán
válasz ATESZ001 #2897 üzenetére
A 7610-est természetesen böviteni lehet programokkal lévén hogy symbianos,akár GPS-ként is használhatod a telód, viszont a 6300-ával szemben sokkal gyengébb a kamerája, kijelzöje és a multimédiás képességei.
Mivel a 7610 egy igencsak öreg telefon, én mindenképp a 6300-át javaslom. Egyébként nem tudom miért pont a 7610-est nézted ki a 6300 alternatívájaként, hiszen az E50, ami egy lényegesen újabb modell, már sokkal inkább lehetne, ráadásul a 6300-ával szinte egy árban vannak. -
ATESZ001
csendes tag
Segitségeteket szeretném kérni nemigen értek a telefonokhoz
és nem tom eldönteni hogy a régi 7610es symbyanos vagy az új 6300 at válasszam
(Vagy más ötlet 40e körül)
kamera , 3G, zenelejátszó nem érdekel csak a rendszerbeli külömbségek
Mivel jobb a symbian több programot irnak rá?
VÁlaszokat előre is köszönöm. -
SlashMate
csendes tag
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni, hogy 3510i-re hogyan lehet szoftverfrissítést végezni?
Igazából csak a magyar nyelv hiánya idegesít, emiatt pedig nem akartam kiadni 2k-t érte.
A választ előre is köszönöm.
Üdv.Olyan nincs, hogy valami nem sörbontó.
-
Truzzancs
csendes tag
-
maru
aktív tag
Hali!
Olyan Bluetooth adapter tud valaki mondani amihez nem kell külön telepítő lemez. -
Truzzancs
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Samsung E570-es telcsit, és van egy két kérdésem, amire nem jöttem rá. Légyszi segítsetek!
A naptárban az évfordulóknál miért nem lehet hangjelzést beállítani? Benne van a beállítások között,de szürke és átugorja. Másnak is így van? Miért? Be lehet ezt kapcsolni valahogy? Mert így semmi értelme az évfordulók beállításának,ha nem jelez.
Még egy kérdés: SMS hangnak be lehet valahogy állítani letöltött hangot?
Légyszi, aki tudja, válaszoljon!!!
Előre is köszi! -
piqla
őstag
Sziasztok!
Kineztem egy Motorla E6-os keszuleket, viszont tobb forumon, tesztben is olvastam, hogy hivasfogadasnal, miutan megnyomtad a fogad gombot, bizony sok ido telik el, amig beszelni tudsz; felveszed, hallozol, majd semmi nem tortenik; eltelik kis ido, majd utana mar ok. Szoval a kerdesem az lenne, hogy egy firmware frissites esetleg ezt ki tudja javitani? Egyaltalan, letezik erre a telefonra frissites? Itthon nem kerult forgalomba
[Szerkesztve]Szereted az állatokat?
-
rii
nagyúr
heló
régebben tudott valaki egy web-oldalt, amint az összes teló megtaláható volt
nos .. engem régebbi nokia 7es sorozat érdekelne ..... aki tud róla képet, vagy eladót, az írjon lécci... a tipusszámuakt keresem ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Meik Telo jobb választás a Sony Ericsson W810i vagy a Nokia N70?
Szinte dekára ugyan az a 2. Mondjuka Nokiában van 3g és az okostelefon. Szerintetek?
~egyárban van mind2 használtam. Sztem jobb véltel az N70. vélemény? [link]"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
MODERÁTOR
-
-
-
DaviD202
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek h többet halgatok mobilon zenét mint kamerázok akkor megéri lecserélni egy N73at egy N91-re? (Design-re és anyagi minőségben is jobban bejön) -
Dj Sügi
őstag
Szerintetek a két telefon közül melyiket érdemesebb megvenni?sony ericsson k750i vagy w810i-t?és miért?előre is köszi a válaszotokat!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Zewa
senior tag
Köszi srávok igy már tisztábba kép
Kilesek aprók közül valami fincsább 910i-t. Kamerája elég sovány deh hát ez van, az fél bele a jelenlegi költésgvetésbe.."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segiteni?
Mia lényeges külömbség a Sony ericsson P900 és a P910i között. Annyi oké hogy az utobbiban 4 szer anyni ram van int az elődjében. Ez soakt számít?"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
marcee
addikt
Nokia 5300-ra lenne szükségem egy ingyenes PDF olvasó programra, tud valaki ilyet ajánlani?
\m/
-
legenda
válasz Motion_Blur #2856 üzenetére
ha gyárilag független, akkor szerintem tartozékaival és a karival együtt 20 e ft-ért próbáld meghirdetni, talán nem sokat kell majd engedned ebből az árból...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Egy használt, de jó állapotban lévő, fekete Nokia 6230-nak hol jár most a piaci ára? Headsettel + 256-os kártyávalStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MODERÁTOR
-
koob
senior tag
6230 és 6230i között mi a különbség?
-
Daweee
őstag
hello
olyan oldal kéne nekem, ahol a régi Nokiáknak (polifónikus) gyári beépített csengőhangjai vannak, mert ismerős most vett egy 6300-t, amin fos csengőhangok vannak, és neki csak a régiek a jók... Előre is köszi -
colly002
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni Nokia 6230i -vel kapcsolatban.
A szerkezet gondolt 1-et, és nem akarja látni a SIM kártyát.
A kártya nincs letilva, másik készülékben működik.
2 használat között( k.b.4 óra)alatt történt mind ez.
Feloldókódot kért először. Hmmmmm ???
Esetleg feloldóóddal megoldható??
Előre is köszi. :colly
-
Dj Sügi
őstag
Azt szeretném kérdezni tőlletek hogy a sony ericsson k750i-nek milyen a kamerája?
A zoomolásra lennék kíváncsi igazából olyan mint itt: [link] ''próbálja ki a telefont! címszó'' alatt ?
2.0,4.0-ba zoomol vagy pedig 2,1, 2,2 stb...
Segítségeteket előre is köszönöm!🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
MODERÁTOR
-
SlashMate
csendes tag
válasz bolondember #2843 üzenetére
Akkor esetleg a Snake (egy) is megfelelne, ha más nincs
Arról nem tudsz (tudtok) valamit?Olyan nincs, hogy valami nem sörbontó.
-
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
F500i-t kaptam cserekészüléknek K750 helyett a vörös szolgáltatotól, kicsit gáz, mert hiányozni fog az elkövetkezendő 2 hétben a zenéim, meg a telóm, de mind1. Azt akartam kérdezni, hogy nem akarja az F500i lejátszani az mp3-kat, esetleg vkinek nincs ötlete, h milyen formátumban lenne érdemes feltenni rá, hogy menjen, gondolok itt tömörítésre, meg ilyesmik!
Köszi!A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
dussy
őstag
Estét!
Nokia S40-re keresek vmi normális MP3 lejátszót.
Előre is köszi!https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
SlashMate
csendes tag
Sziasztok.
Már egy ideje van egy 3510i telefonom, de sajna sehol sem találok hozzá méretezett Snake II
játékot. Vagyis találok, de a játék felbontása nagyobb mint a kijelzőé, ezért néha a kaját a képernyőn kívülre is elhelyezi. Kicsit bonyolult így játszani. Azt szeretném kérdezni, hol lehet leszedni (wap-on keresztül ha lehetséges) a megfelelő felbontású (96×64 px) felbontású játékot?
Előre is köszi
ui.: ha netes nem baj, majd max feldobom egy kiszolgálóra és felmegyek rá telórol direkt linkbeOlyan nincs, hogy valami nem sörbontó.
-
-
maru
aktív tag
válasz Szólista #2832 üzenetére
Szerintem (nem biztos, hogy így van), ha van hangpostád akkor aktív a hívásátirányítás minden eseteben, csak ez alapértelmezésben a hangposta. Arra van lehetőség, hogy a hangpostafiók, helyett egy másik számot adjál meg átirányításnak. Tehát, ha azt szeretnéd, hogy a „nincs válasz”-nál ne a hangposta jelentkezzen be meg kell adni egy másik számot átirányításnál.
De ebben az esetben erre a számra fog érkezni a hívás ha nem fogadod. -
-
Szólista
senior tag
Lenne 1 kis problémám a hivásátirányitással:
4féle beállitás van: minden hivás,ha foglalt,ha nincs válasz,ha nem elérhető.Alapból a hangposta van bekapcsolva.
Azt szeretném-ha a nincs válasznál-ne legyen hangposta.Ha elutasitom v nem veszem fel mindig bejelentkezik a hangposta.A telefonban hiába kapcsolom ki az átirányitást akkor is jelenetkezik a hangposta.
A kérdés a következö:a hivásátirányitást nem lehet egyenként szabályozni?Vagy mindegyikre van átirányitás vagy egyikre sem?A telo Samu E250.Nem vagyok normális. Na és?!
-
badacsony
őstag
válasz HoReSz1975 #2830 üzenetére
Jah, így értettem az újraindítást.
Valószínűleg kis sw bug. SE-nél előfordul néha, hogy a híváslista rakoncátlankodik.iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
Szólista
senior tag
válasz HoReSz1975 #2826 üzenetére
Nem vagyok normális. Na és?!
-
badacsony
őstag
válasz HoReSz1975 #2826 üzenetére
Egy kis ügyeskedéssel bármilyen nyelvet rá lehet varázsolni a telóra, de ez garivesztéssel jár.
Nem tudok linket adni, mert én sem találom. Tuti, hogy a SE oldalán van.iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
badacsony
őstag
válasz HoReSz1975 #2824 üzenetére
A SE oldaláról letöltöd a SEUS-t (SE Update Service), telepíted, elindítod, követed az utasításokat.
Ha HU-s (gyári magyar garis) a telcsid, magyar nyelvű frissítés kerül rá.iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
badacsony
őstag
válasz HoReSz1975 #2822 üzenetére
Nem változtattad meg a telefonzár kódját?
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
badacsony
őstag
válasz HoReSz1975 #2820 üzenetére
1.) Újraindítás vagy sw frissítés lehet a megoldás.
2.) 0000-t próbáld meg.iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all
Vettem egy W880i -t, az lenne a kérdésem miért nem jeleníti meg a hívolistát (fogadott, tárcsázott, nem fogadott)
Ha állitani akarok a hívásinfo engedélyeken akkor egy 4 karakteres jelszót kér, de passz, hogy mi lenne az...
Ötlet HELP -
macikos
addikt
válasz <cafat> #2815 üzenetére
Gondolom ez akkor jön elő, amikor vakuval csinálsz képet, nem?! Ez nálam is megvan, benne van a szoftverben (direkt, azért, hogy telítettebbek legyenek a színek, mintha több lenne a fény), kikapcsolni nem lehet.
Esetleg egy másik kameraszoft segíthet. Keresd meg pikszel fórumtársat a K750i topicban. -
<cafat>
senior tag
hello mindenkinek!
van egy k750i telóm, és vele 1ütt 1 olyan problémám is, h mikor csinálok 1 képet és elmenti úgy veszem észre, h nem az eredeti színeket mentei, hanem ''besárgul'' és a kép sárgásabb lesz, mint előtte...
és az érdekelne, h h lehet kikapcsolni v +szüntetni ezt? v nem is lehet? -
st81
tag
válasz Viktor0610 #2813 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
-
st81
tag
Üdv!
A kedves fórumozók segítségét szeretném kérni. Vettem egy nokia 6300-át.
A előző telóm 4 évig szolgált és mivel alaptípus volt, annál nem merült fel az adatkábel kérdése.
Most viszont igen. Témák, csengőhangok tekintetében elég gyér a gyári kínálat, emiatt szeretném a számítógépről bővíteni a lehetőségeket. Milyen fajta adatkábel szükséges ahhoz, hogy összeköthessem a PC-vel? Van márka megkötés is ilyen esetben (csak nokia?)? -
hoby36
senior tag
-
Apollyon
Korrektor
Félre ne érts, a Te szíved joga hogy mit csinálsz, de én Sandisken vagy Sony karin kívül nem raknék mást a telefonomba. (SE-onom van)
De ha Samsungom lenne, akkor is csak Sandisket. A többi felejtős, pláne a noname, mert az akár tönkre is teheti a telefont!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
F_Zolee
veterán
válasz Viktor0610 #2806 üzenetére
Kösz az infót. Közben találtam egy helyet ahol lehetne venni. Az az érdekes, hogy drágább a Sandisk-be. 4k-ért lehet venni 512-est...Kingstone-ba meg má 1 gigást adnak ennyiért. Asszem akkor 512-es Sandisk kerül bele, mert az 1 gigás már 5200-é adják.
-
MODERÁTOR
-
F_Zolee
veterán
Hello. Az lenne a kérdés, hogy nem tudja-e valaki mekkora memóriát kezel egy Samsung E250? Azt mindenhol leírják, hogy Micro-SD megy bele meg a telón is rajta van, de azt má nem írják, hogy mennyi a max. Mert vennék bele 1 gigásat csak kérdéses, hogy kezelné-e...
-
blueMerle
veterán
válasz Viktor0610 #2801 üzenetére
Nálam ennyi
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.