- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
Hunork #10840 üzenetére
Lehet.
(#10838) Brandynew
A bad company 2-ben van asszem több is és elég jól bevonták a játékmenetbe a hideget és a havat. De persze nem mindegyik pálya.
+ Sniper Ghost Warrior 2: Siberian Strike kiegészítő is ilyen azt hiszem.Olyan nem volt az előző öt évben szerintem ami végig hóban játszódna.
-
aftercooler
aktív tag
Nekem a Street fighter 4 -el vannak ilyen gondjaim, egyszerüen nem lehet játszani vele,mert nincs windows live kapcsolat és mikor telepítem beírom a dvd-ről a serialt, indítom a játékot, rámegyek a multiplayerre, elkezd frissíteni és kidob hibaüzenettel a win live miatt.Szóval a játékban az online elemek nem működnek.Offline profillal lehet játszani, de annak meg semmi értelme.
Pedig a weboldalon be tudok lépni a live-ba mutatja is a játékaimat, az adig elért teljesítményeket, stb..., de a játékban egyszerüen nem lehet kapcsolódni.
Kár hogy az eredeti kóddal nem lehet a steamen aktiválni a játékot. (mert ugye nem steames) -
DeFranco
nagyúr
Erre a gombaölő kérmre nem biztos, hogy kiváncsiak voltunk
@Petiapó: az a baj, hogy már a steam summer sale után vagyunk, fillérekért lehetett ilyen játékokat venni. Mindenesetre a Trine-t valahogy szerezd meg, azt szeretni fogja. Nem nehéz játék, édes grafikával, és azt hiszem talán magyar felirat is van benne. Ha nem, akkor sem veszít sokat tulajdonképpen, nem kifejezettem story alapó.
-
sunnymarcell
aktív tag
srácok, nem tudom a diablo sorozat mióta tartozik a bonyolult játékok körébe
szerintem azért nem tetszett a barátnőtöknek mert idióta primitív játék amiben egyetlen cél a féktelen gyilkolás. de ahhoz képest iszonyatosan jól van megcsinálva. ha valaki ráérez a játéknak a feelingjére, abbahagyni sem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest