Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
válasz
Lassú Víz #31767 üzenetére
Összefoglalnám, mert engem is meglopott a rohadék: ph-n Ropi felhasználó néven futó fotóst kerülni kell, mert felszedi a pénzt és utána elérhetetlenné válik. Nem tudom, mennyire szabad IRL adatot írni, de a honlapja www.karpatisandor.hu (A nevére ebből lehet következtetni.)
Ha valaki tudja a címét, kérem ossza meg, mert beperelném...
-
BennyRay
tag
Hadd kérdezzem meg, Bp Nagykörút környékén hol lehet elfogadható árban és minőségben digitális fényképeket kinyomtattatni. MediaMarkt milyen minőség?
-
BennyRay
tag
válasz
fattyu #11447 üzenetére
A 32-es kártya elsődlegesnek megvan, csak klónoznám az adatokat. Melóhelyen is vagyok olyan barom, hogy hetente mentem a munkakönyvtáram, mert ismerem az informatikusainkat :-)
A felhő irányába is szükség lenne valamire, hogy feltöltsem az SD-kártya tartalmát.
ui.: Ma elmegyek a belvárosba fotózni, hogy letisztázzam magamban a 12 vs 20 kérdést :-)
-
BennyRay
tag
Hadd érdeklődjem, utazások alatt hogy szoktátok tárolni a fényképeket? (Hiába szép nagyok és olcsók mostanában a memória kártyák, vágynék napi biztonsági mentésre.) Van a netbookoknak alternatívája?
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest