Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sziasztok! olympus e-m10 mark II milc géppel tudjuk használni a régi canon tükörreflexes obikat, pl. efs 18-55, meg akad ég egy portré obi is? rendeltem egy ilyet [link], de ez nem igazán működik, ugye nincs semmi elektromos kapcsolat a gép meg az obi között. mit rontottam el, és milyen átalakító kellene nekem ehhez? köszi
totál laikus vagyok, elnézést ha hülyeséget kérdezek
-
hali!
egy olyan kérdésem lenne, hogy van nekem nyaralásból 400db 7MP-es kép. Ezekre nincsen szükségem ekkora méretben (2-3MB/darab), tudtok ajánlani valami programot, ami gyorsan, az geész mappát át tudja méretezni? jó lenne, ha nem kellene egyenként
köszi
-
A ps-t nemismerem, így az első kérdésedre sem tudok választ adni. Az ilyen grafikus programokkal meglehetősen ki lehet csinosítani egy képet, például: élesíthetsz, tompíthatsz, elmoshatod a hátteret, ha úgy akarod, állíthatsz a színek telítettségén, a kontraszton és a fényerőn, stb..stb.. Itt is van hozzá egy remek személyes példa: [link]
-
válasz
Calogero #592 üzenetére
Nekem az s5600-hoz egy soligor camera case model 32 van, szerintem ez a Te gépednek is jó lehet. A belsejében lehet állítani az elválasztó falat, a géped méretének megfelelően. Mellette elfér még a telefonom, pénztárca, kulcs, zsepi, valamint található rajta plusz két zseb, akksinak vagy bárminek... A mérete sem vészes, kb: 25*18*15 cm (ezek ujj- és szemméték kombinációjával megállapított adatok
). Ha jól emléksezm 3900 local creditet fizettem érte.
-
-
Retro elv/fórum/fényképész-társ javaslatára felhozom a topikot pár sorral lejjebről
A kérdésem az lenne, hogy egy képen mikor érdemes zajszűrést alkalmazni?Mielőtt lekicsinyítem 1024*768-ra, vagy még az eredeti, 3-5 Mp-s felbontásban? -
Hali!
A gépem (s5600) dobozára rá volt írva, hogy a gépet csak kikapcsolt állapotban csatlakoztassam a számítógéphez. Nos, mi ennek a jelentősége?mert ha bekapcsolva dugom össze, akkor is ugyanúgy működik..károsodhat tőle a fényképezőgép
köszi -
Sziasztok!
Elmondaná nekem valaki az ISO és a záridő közötti összefüggést, ezt még nemsikerült megfejtenemHa jól tudom minél kisebb az ISO, annál kevésbé zajos a kép. Viszont akkor miért hasznának/tok 400as 800as , 1600as értékeket
, a neten is olvasgatok, de még nemjutottam el ezekhez
Hali: ezt tegnap írtad: ''akkor első menetben keresd meg a géped fénymérőjét és aszerint állitsd be a rekeszt meg az időt és nagyeséllyel jók lesznek a képek.'', ez mit akar jelenteni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest