- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
válasz
Tin_Shield #26642 üzenetére
Koszonom
Nehez szivvel adtam el a D80-at de ugy voltam vele, hogy annak sincs ertelme ha csak all. Hat, igy utolag nem csak allt volna
-
RexMaximus
senior tag
válasz
Muerte68 #26637 üzenetére
(#26636) mikrofon
Rendben, kovetkezo proba alkalmaval felteszek
(#26637) Muerte68
Szinekkel nekem is gondom van. Volt regebben egy Fuji S5600-am, kepminosegben nyilvan rosszabb volt, de szinek teren jobban helyt allt ebben a funkcioban...
Sajnos a regi felszerelesem eladtam, egyaltalan nem szamitottam ilyen problemara.
-
RexMaximus
senior tag
A kozelmultban lecsereltem a Nikonos cuccaimat (D80, D3200, D5100) egy Panasonic G7-re.
Most jutottam vele el addig, hogy termekfotokat csinalnek, probaltam vakuval, meg alando vilagitassal is, de valahogy a G7-el keszult kepek sehogyse frankok. Nem szepek.
A szokasos allitgatasokon tulvagyok, azaz blende, iso, zarido, feheregyensuly, vakufenyero, allando fenynel is a feny mennyisegevel.
Elegge el vagyok szomorodva mert jelen allas szerint a D80-as vaz is szetalazza ezt az uj csodamasinat ebben a szerepben… Pedig kb 10 ev kulonbseg lehet talan koztuk.
Valakinek van tapasztalata esetleg ezen a teren, vagy mellefogtam ezzel a vazzal?
-
RexMaximus
senior tag
Letezik itt olyan fotos topci ahol a kozzoseg tagjai idonkent csapatba verodve mennek mondjuk esti varosi fotozasra vagy hasonlo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest