Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sygnus
tag
-
Sygnus
tag
ÜDv!
Vakuval kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy Sony a200 -ra szeretnék valami egyszerűt venni...leginkább otthoni macro fotózáshoz.
Soligor DG-340 Az szimpi lenne, mert működik slave -ként is, viszont ha ezt akarom a gépre tenni akkor működésre tudom bírni ?
Ha jól olvastam a vaku középérintkezős, a gépen viszont 4es érintkező van...létezik erre valami adapter? Vagy felejtős az egész ? -
Sygnus
tag
válasz
Andrew31 #19150 üzenetére
A leírtakat már próbáltam, de nem jönnek le a por szemek. És látszanak a fotókon is. Használtan vettem a gépet és az előző tulaj szerintem nem nagyon foglalkozott tisztítással.
Swab -om már van hozzá, csak valami folyadék kéne. Van esetleg vmi linked, hogy akkor milyen folyadékot érdemes megvenni hozzá ?
-
Sygnus
tag
Valaki hasznélt már ilyet a ccd az érzékelő tisztításra ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest