- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Használtban nézem őket, meg más kategóriát, mint a samsung. Első körben a pana fz8 és a fuji s1800 között nézegettem. De a pana még mindig jobb szerintem, esetleg drágábban egy fz28/38. (50k+)
Elsősorban gépre lenne a kép, nem lenne kinyomtatva vagy előhívatva. Inkább magam szórakoztatására lenne, a jobbakat meg talán kinyomni flick-re vagy fb-re.
Mi számít belépő szintű dslr gépnek?
-
Speeedfire
félisten
Hááát. Menjenek a marketinggel a fenébe.
Ez a fotós téma, keményebb így mint gondoltam. Tegnap még mondom pana marad, később lesz csak dslr. De most meg már a pék tudja...lehet nézelődök másik bridzs gépek között is. Am' melyik a legnagyobb használt fényképezőgép piac nálunk? Szokott valaki ebayről gépet venni? Azon is agyalok, csak használtban egy +30k-s gép...
Teljes a tanácstalanság. -
Speeedfire
félisten
Miért jó ha egy gép tud akár iso1600 felett, ha a legtöbb esetben iso100 körüli értékekkel éles csak igazán a kép?
Konkrétan nagyon lesem ezt a pana fz-8-ast, de iso 100 felett már elég gány a kép. -
Speeedfire
félisten
Csak hobbira lenne a kicsike, olykor elmenni lőni vele egyet, túrára stb.
Ahogy nézem őket, 30k körül adja meg magát mindegyik az oldalon.
Jelenleg 30k körül nézegetem használtban a pana fz-8-at, de gondoltam gyűjtök hozzá a nyáron és akkor esetleg valami canon 300d vagy hasonló egy egyszerűbb obival 80k körül már lehet kapni. De így kicsit elbizonytalanodtam benne. A komolyabb gépeknél láttam 100k körül vannak az expo élettartam. -
Speeedfire
félisten
Mit takar az, hogy x expóra van kitalálva egy gép? Mi van akkor ha ezt túlhaladja? Javítani kell? Kuka? Mennyi a javítás ha lehet? Csak dslr vagy bridzs gépeknél is van ilyen?
-
Speeedfire
félisten
az miért van h egyes makrók nagyon szépek, élesek máskor meg homályos a cél és a mögötte lévő tárgyra fókuszál?
hogyan lehet ezen javítani?
a rekeszen meg a záridőn nem tudok állítani, ezt a gép szabályozza még manual üzemmódban isitt például a géphez képest elég jó kép lett véleményem szerint
még annyit h a fehéregyensúlyt is tudom szabályozni, viszont itt nem értem h mit jelent az h
nappali fluoreszkáló
meleg fehér -II-
hideg fehér -II- -
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #6872 üzenetére
azért ez a fotózás alapjai elég nyers anyag
-
Speeedfire
félisten
üdv!
nos, lenne pár kérdésem
elég amatőr vagyok, ha képet kell készíteni akkor automatikus módban van a gép mindig
nem valami nagy eresztés a gépem, de nekem megfelel
fuji a850, szóval egy belépőszintű kis gépecske
viszont szeretném megtanulni a fényképészetet, persze csak hobby szinten
a napokban rám jött egy megmagyarázhatatlan érzés miszerint ki kellene menni az erdőbe és havas képeket készíteni
egy kezdő honnan induljon el? van valami oldal esetleg könyv, amiben le vannak ezek írva?
pl miért jó nekem a magas iso, mikor milyen zársebesség a megfelelőSpeeed
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest