- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Akkor lenne gáz, ha normál körülmények között is elég hosszú záridőt alkalmazna telében. Akkor megelégednék egy kisebb optikai zoomossal. Fontosabb, hogy jó és zajmentes képeket csináljon, és lehessen manuálisan is állítgatni, trükközni. Az igazi egy olyan gép lenne, ahol lehetne szépen variálni a mélységélességgel is, és nemcsak makróban tudná elmosni a hátteret.
-
lajo
senior tag
Köszi igazából az előttem belinkelt oldalon a Kingstonból az High Speed egy ezressel drágább. Akkor a gyorsabb kártyánál ott érezhetem a különbséget, hogy ha lenyompm a gombot hamarabb jelenik meg a kép és csinálhatom a következőt?
Amúgy sorozatot csak 4 képig lehet.
mod: mekkora egy kretén vagyok most vettem észre h ki lehet venni azt h mutassa a képet utána egyből
[Szerkesztve] -
adik
őstag
- az tetszett, hogy mindenhez adnak fehér kesztyűt, az nem, hogy tök retek volt. Az tetszik, hogy jó minőségű cuccot akarnak nekem eladni, az enm, hogy mást viszont nem, de olyan szinten, hogy majdnem verekednem kellett, hogy nekem pedig hama uv-szűrőt adjon, de b+w-t. aztán végül mégse vettem meg ott, hanem átmentem a media marktba, és megvettem a szűrőt fele annyiért, mint amennyiért ők árulták (de nem adták
).
- egy képet bevittem,h ogy kellene belőle 18*13 és 15*10 is. szkennelt, feldolgozott kép volt, laza 80M körül, olyan 6000*4000 felbontásban, a laboros ekkor ezt még nem tudta, csak gizdán mondta, hogy ''a 18*13-hoz ugye tudom, hogy nagy felbontás kell ám! biztos van nekem olyanom?'' a 18*13 szép lett, a 15*10 egyenesen homályos.
- Vakut akartam venni, az eladó lány egy Nikont kezdett el ajánlani. (Kezemben volt a Canonom, és ezt tisztáztuk is, a kulcsszámot pedig nem tudta, hogy mi)
-
adik
őstag
bocsi, eszembe nem jutott, hogy rád kenjem, szabad akaratomból menem oda, és a rákerestemből nyilvánvaló volt, hogy valsz nem nagyon ismerheted őket.
igen, a nagyítást rontották el. a Fuji labot, ami a Blahán van, meg az Emke, tulképpen vele szembe, illetve a Batthiány-mécsesnél lévő Fuji labor, kevés pénz esetén Soós. Az emkénél és a Soósnál van ff-hívás, az Emkén és a Blahán pedig diát is hívnak.
(Párizsban a Photo-service-t, illetve a sógorom szüleinek laborját ajánlom. Az volt az a képminőség, amit megkönnyeztem)
-
adik
őstag
a kettő közül az Agfába (MM-plusz) mentem be. hiba volt.
a nyomtatás az katasztrófális, holnap egy profi ismerősömnek adom oda, ő majd megnézi, hogy a negát is elbaxták-e, vagy az még menthető... Szépen kérek minden laboránst, hogy ha már egyre kevesebb filmes marha van, azok pedig annyit csengetnek, mint a kiskatona, akkor legalább becsüljék már meg őket!!! Az egyetlen pozitívum, hogy 600 hufért hívták a tekercsek darabját, de hát itt meg az olcsó húsnak híg a leve köszönt vissza... hiába no, filmes dolgokra várni kell, türelem kell. bocsi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest