- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
maxika2004 #30188 üzenetére
Abban is lehet más, vagy kopottabb, vagy X.
-
Jahno
veterán
válasz
maxika2004 #30184 üzenetére
Mivel tök más zár van benne, miért lenne fura? Sony A7 pld. elég nagyot szól, Pentax tök mást, sokan szerelmesek a Nikon Dx-ekbe, EM1X meg kifejezetten csöndes. Ezek ilyenek.
-
Jahno
veterán
Most baszokra ilyesmit lőttem, megy a bétateszt:
Igazából bajonetthez fordító és sok más Minolta/Pentax kivételével mindenre is meg van, valamint gyűrűk és szűrőátalakítók a klasszikus átmérőkre. 49, 52, 58 mm-ek odavissza, külső és belső menettel
A másikat is inkább leképezem, mert Ebayen 1 évet visszatekertem, Alin mindent is, de nem találom és keresőszóval sem. Zippzáros behúzható vacak, az átlag vakukioldóknak jó, mert 1-8 darab megy bele, hajtogatható, pont olyan helyet foglal amilyen szeretnék.
-
Jahno
veterán
Abba a vakuk is egész jól beleférnek, vagy amit akarsz. Nyomom sorban mindenre.
Oldaltáskával vagyok meglőve, meg ha hétvégén csavarogni megyek és televerem a hátizsákom vakuval és tartozékkal, akkor hátitáskában is alig tudok megmozdulni, meg a 2-3 sör is neccesen megy mellé. Innentől nekem is dilemma az egész.
Ebben van még sok aprólékom, mert pld. puskamikrofon pont belefér, akkuk, kábelek, toldó, füle van, kész, kockázható, csomagtartóba dobálható:
Ez Neked lehet nem mérvadó.
Fotós hátizsákra is van jó Amazonos cucc, nem túl nagy és városban oldalról is ki tudod szedni a gépet.
-
-
Jahno
veterán
Na, nekem általánosan van egy olyan Dörr 6os, amit használok és lassan gondolkozom, hogy kisebb kellene. Van egy 4es, abban odahaza gép/obi van, vagy ha nagyon kicsi bulit tervezek. Csak olyan meg nincs és mindig jön oldalamon a Dörr6os :-D Ár-értékben jó, de azért lehet amortizálni rendesen. Régebben Unomat néven futó táskákat néztem, de persze már ezt sem forgalmazzák.
-
Jahno
veterán
Túl sok félében
Ráadásul rendszerezés alatt állok :-D Van sok obim, amit ritkán használok, azok műanyag dobozban, hogy ne porosodjanak. Most hirtelen weben sem találok képet, majd mutatom.
Digit rögzítők, diktafonok, alap mikrofonok ebbe pont kockára beleférnek és akkor vihető, ha kell:
Nagy vakuk szekrényben, kicsik egy sima zöldséges ládában a tokjukban. Állványok a sarokban. Nagy videós lámpák szintén zöldséges láda,kartondoboz.
Kis LEDes videósok mellett ott a táp, akku átalakító, színszűrők, minden egyben.
Fóliák sarokba bekúrva a radiátor csöve mögé
Van OBIS Lux műanyag ládám, bár annak a csatja elég gyenge, ha olyan esemény van akkor kábelek, mikrofonok ebben jönnek, egymásra kockázható és dobható a csomagtartóba. Városi kódordós/rendezvényes terepre meg most tervezek venni egy Milwaukee gurulósat:
Persze ezt is akkor, mikor idehaza már nem kapható sehol
Egyéb városi csavargáshoz bicaj csomagtartóra pattinthatósat és kész is vagyok. Ja, gépek odahaza is el vannak a táskában, a többi meg polcon szekrényben, mert van egy tonna analógom.
Inkább az aprólékokkal, ritkán használt motyóval lenne bajom, meg mikor/mit mivel párosítsak. Néha volt videós melóm, aztán nem, akkor legyen-e elsoztó a lámpák mellett vagy külön, ilyen nagy és megválaszolhatatlan kérdéseim szoktak lenni.
-
Jahno
veterán
válasz
Stauffenberg #30160 üzenetére
Vagy ígérsz sört és akkor adok kölcsön ilyen occsó Alisat (:-
Így visszaolvasva. Stúdióban van kioldó is a saját cuccaikhoz, legyen az bármi. Legtöbb helyen alap oda-vissza cserélhető Yongnuo aztán mikor mi.
-
Jahno
veterán
válasz
Stauffenberg #30164 üzenetére
Műxik odavissza, de akadnak amik kilógnak a sorból, pld. Sony vaku nem megy fel más gépre, ott az első csatlakozósortól nem tudod rendesen bedugni a papucsba, meg belépő Canon gépeken nincs középső érintkező, hogy manuálisan működjön, abból lehetnek bajok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest