-
Mobilarena
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
Lehet nem megfelelő beállításokat használtam még az elején. Ezek még próbák voltak, előtte nem nagyon volt dolgom hosszú expókkal, szóval simán lehetett, hogy alul exponáltam és utólag húztam fel. A CPL-em egy Polaroid még pár évvel ezelőttről, szóval nem a legélesebb kés a fiókban. A képekhez köszi a tippet, sajnos nem voltak olyan felhők amik annyira jók lettek volna. Vagy nem volt felhő, vagy volt de túl sok és nem fújt a szél.
tvamos: Igen jó áron van. (Egész jó kis tároló dobozt is adnak hozzá)[kép] Szerintem most átmenti készlet hiányuk van, pl 58-as sincs jelenleg. Esetleg a saját weboldalukon, vagy van a 2Peak ami drágább de kétrétegű a bevonat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest