- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
Töltsd le a megfelelő driver-t a gyártó honlapjáról.
Índítsd újra a Win-t ( ha az van ? ) , CSÖKKENTETT módban.
Mehet az uninstall.
Restart, majd a letöltött driver telepítése.
Csökkentett mód indítása : [link]Nem biztos, hogy beválik de hátha....
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
EmberXY
veterán
Sokadik ötlet, de mindenképpen indexeld valamivel, ha nem számmal, akkor próbáld meg valami szóval, pl "mailbox", "official", "main", "inbox", stb, amit még komolyan vehetőnek és elfogadhatónak találsz, előbb-utóbb valamelyiket csak elfogadja, nem olyan nagy ez a világ azzal a 8 milliárd emberrel, akiből mindenkinek átlag 2-3 gmail accountja van.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
BiP
nagyúr
Én a Run Trackert használom, ugyanilyen céllal.
Play áruházban Running Distance Tracker + néven fut. (Fitness22 a gyártója)
Nekem bevált, 2 telefonnal ezelőtt telepítettem, 3 évvel ezelőtti history is benne van még.
Regisztrálva tud még pár feature-t, de reg nélkül is rögzít. Nekem meg csak erre kellett. Grafikon meg minden szarság nélkül. -
-
BiP
nagyúr
Ha csak 2 óra múlvára kell, arra jó az ablakon kinézős is
Érdemes összevetni az app javaslatát az empírikus tapasztalattal, hogy mit látsz, abból mit tippelsz, és ezt a kettőt némi józan ésszel összefésülni.
De felmész a met.hu-ra, plusz infónak. (az OMSZ amúgy a Meteora-t ajánlja)
[ Szerkesztve ]
-
Inhouse
őstag
-
Pocee
senior tag
erre én olyan formában lennék kíváncsi, hogy ha egy USB hubba dugom az összes eszközöm, ebben van 2 vinyo, egy bt egér, egy bt billentyűzet, és a hub közvetlen a laptop mögött van a net se megy meg a bt eszközök is akadozva működnek. ez miért van, mi zavar mit, tegyem a hubot messzebb a laptoptól, vagy mi a megoldás? ha a bt eszközök direkt laptopba vannak dugva tökéletesen működnek.
a hub egy külső aramforrásos akasa, nem gagyi.
Más tapasztalt hasonlót?Mr.Brightside
-
Cs1csó
félisten
Üdv, van topik: Milyen GPS-t vegyek?
Az Árukeresőn TOP 2-es, 57 ajánlat, 144 vélemény: WayteQ x985BT NoMap GPS navigáció szállítással együtt 19k
Nincs hozzá - ha jól értem - térkép azt külön kell megvenni, vagy letölteni, ehhez nem értek.
24,3k-ért szállítással együtt térképpekkel: WayteQ x995 GPS navigáció
TOP3-as és jár hozzá térkép. -
Saccco
nagyúr
Ahol vetted ott nem írják? Már, ha netes.
Szerk.:
[https://www.displayport.org/cables/how-to-choose-a-displayport-cable-and-not-get-a-bad-one/] - azt írják ezeknek nincs verziója.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Top cat
addikt
Próbáld ki azt amit a linkelt oldalon írnak:
pipáld ki a Nem vagyok robot melletti négyzetet! A rendszer további ellenőrzés céljából megkérhet arra, hogy válaszd ki a megfelelő képeket is. Ha helyes belépési adatokat adtál meg és a captchát is kitöltötted, rendszerünk engedélyezni fogja a belépést.Nikaré
Szerinted az nem kamu? Nem akarom elhinni, hogy vannak ennyire agyatlan lények.[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
Lehet, hogy csak pár órára vagy egy napra tiltott le. Próbáld meg majd később.
Bár itt nem írja, hogy kitiltana csak, hogy captcha kitöltése is szükséges.Van saját topikja is (minek nincs a PH-n ), rákérdezhetsz ott is.
-
Met
nagyúr
Mivel oda van írva hogy tájékoztató jellegű az információ ezért semmi megtévesztés nincs benne.
Akkor is elállhatsz a vásárlástól ha már kiszállították volna.
Így hogy nem tudják teljesíteni a rendelést, írsz nekik hogy az xy számú rendelésedet töröljék."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Golden9
addikt
Ha már átvetted volna, akkor is elállhatnál. A vásárlástól való elállás joga.
[ Szeretkezve ]
-
inf3rno
nagyúr
Nem az a lényeg, hogy milyen erős a fénye, hanem hogy a tükröződés erősebb e. Számít az is, hogy az ablakhoz, ajtóhoz képest milyen szögben van és a kijelző típusa, anyaga is. Pl laptopoknál vannak olyan kijelzők, amiket napfényben még jobban látni, mert valahogy a folyadék kristályok mögül verik vissza a fényt, de rohadt drágák. Érdemesebb matt, mint fényes kijelzőt venni, az egy fokkal jobb tükröződés szempontból. Most olvastam, hogy van valami fólia is, amit rá lehet ragasztani a kijelzőre, hogy csökkentsük a tükröződést, de a gyakorlatban nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Golden9
addikt
Ahogy nézem, a 250cd/m2 az már reflektor.
Szerintem."A fényerő is lényegtelen, az optimális az 120-150 cd/m2 körül van..."
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
-
Cs1csó
félisten
A százalék teljesen jó, mennyi írott adat van benne TBW néven mutatják ezek a programok az legyen mondjuk 50TBW körül vagy alatt akkor még egy ideig elfut. Nekem egy Samsun EVO 850-es van 82% körüli egészséget írnak neki és 40TBW alatt vagyok valahol (éves szinten kb. 8TBW-t tettem bele)
-
Cs1csó
félisten
Lehet van valami "gain" kiegyenlítő és ha folyamatában indítod a videót akkor a korábbihoz is igazítja ha az halkabb volt de ha szünet után indítod akkor visszaáll alapra.
A hangkártya driver-ének a beállításait nézd végig lehet van valami "automata kiegyenlítés" vagy valami hasonló huncutság a beállítások között. -
inf3rno
nagyúr
A csippantás még a bootolás előtt van, abból gondolom, hogy a gép halt le, nem a Windows. Amúgy F9 vagy valami ilyesmivel elő tudod hozni a boot menüt, aztán csökkentett módot ki tudod választani, ha addig eljutsz, de szerintem nem fogsz. A ventilátor legalább felpörög? Ha nem, akkor tápegységgel lehetnek gondok. Nem lehet, hogy a tápon kinyomtad az áramot, vagy nincs bedugva?
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
-
E.Kaufmann
veterán
Én áramtalanítanám legalább 10 másodpercre, áramatalnítás után tartsd nyomva a bekapcs gombot (nem poénból írom) majd elengeded, áram alá helyezed és akkor próbálod megint indítani.
Ha ez laptop és ki lehet szedni az akksit is, akkor kb ugyanez, csak akksikivétellel. Ha nem lehet, akkor meg mi a típusa?
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
janos666
nagyúr
Én így mindenképp a 32" 4k-ra szavaznék. Azon ilyen távolságból szerintem pont jó lenne a DPI (kényelmesen látnád DPI skálázás nélkül a betűket és GUI elemeket). Csinálj neki helyet! Filmezni is egyértelműen jobb élmény nagyobb képátlóval! A munkaterület is nagyobb lesz a felbontással együtt, csak kis méretben úgysem tudnád jól kihasználni (minden szöveget/ikont nagyíttatni kéne, hogy lásd is, ha nem elég nagy a méret, csak a felbontás).
(#31189) Essejó
Közben kaptam egy ilyet:
There was a temporary problem delivering your message to ugyfel@nemzetiutdij.hu. Gmail will retry for 46 more hours. You'll be notified if the delivery fails permanently.
Lehet, hogy mikor egyszer ellopták az email jelszavam, akkor spam-elték őket, és letiltották?
Bár ebben az a fura, hogy Gmail fiókból küldtem, de mailbox-os címmel (az van regisztrálva). Írjak nekik gmail-em címről?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Szerintem elég a QHD, de attól is függ, hogy milyen messziről nézed (milyen az asztal kialakítása és elhelyezése, hogy ülsz a székben, stb). Játékban horror kiszolgálni az UHD-t, és DPI skálázás nélkül (ami nem mindig működik jól!) nehéz elolvasni a legtöbb alapértelmezett szövegméretet, ha nem elég nagy a kijelző vagy nem ülsz elég közel. Viszont nagyobb a munkaterület (fel tudod osztani az UHD-t úgy, mint ha lenne 4db FHD monitorod), illetve natívan ki tudod rakni az UHD tartalmakat (film, sorozat, ha nézel ilyet a gépen).
Én pl. 55"-os UHD-t nézek 1.5m-ről.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Cs1csó
félisten
A "szemednek" a QHD már elég, de a jövőre való tekintettel lehet jobb ha a panel natív 4K-s, és szerintem nem lesz rajta semmi "kisebb" megfelelően lesz az skálázva.
Amúgy lehet jobb lenne egy kicsit nagyobb monitort venni mondjuk 30"-ost ott már jobban kijönne a 4k előnye. (tudom az drágább, és/vagy nem is fér be stb. csak mint ötlet, nekem most FHD 22"-os van de tuti a következő 30" feletti lesz és lehet pont 4K) -
janos666
nagyúr
Ez a maxra tekert Fényerő/Háttérfény beállításra vonatkozik (és nem mindig fedi teljesen a valóságot, vagy legalább is nem színhelyes képmódokra vonatkozik, mert visz el a maximumból a fehéregyensúly korrekció), ami akkor érdekes, ha nagyon világos környezetben is használod majd. Pl. egy teljesen sötét szobába elég 80 cd/m^2 is (ízlés és érzékenység szerint, ez csak egy olyan iránymutató szám), míg ha rátűz a nap a kijelzőre, 300 sem biztos, hogy elég. Általános esetre saccra olyan 120-at szoktak javasolni. Legtöbben ízlés szerint állítják be (mérés nélkül), vagy nem nyúlnak hozzá a gyári alapbeállításhoz (ami általában nem a csúszka maximum, de sokszor igen fényes, mondjuk olyan 160-180).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Marci112233
addikt
22" mellett is messzebb vagyok mint karnyújtás és nincs vele gondom. Sőt valamikor találtam egy leírást hogy mekkora coll mellett mekkora távolság az optimális és úgy emlékszem 22 esetén 1 méter körül volt az érték.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
BiP
nagyúr
"Én 28" VA panelben gondolkodom" - Létezik ilyen? Komoly a kérdés. Én 28"-ban eddig csak TN-nel találkoztam.
Nekem is karnyújtásnyira van. Mozizásnál kicsit hátébb ülünk persze.
De ha úgyis 4K tartalmat néznél, akkor miért nem egyértelmű a 4K monitor? Windows is és a programok többsége is már baromi jól skálázódik. Azonos méret mellett még élesebb/részletesebb lehet a kép.
Mondjuk 27"-on az 1440p is elég éles, szóval ha komoly árkülönbség van, akkor megfontolandó. De én a 4K-ra szavazok. Egyedül a 60Hz-nél nagyobb képfrissítés tudna az 1440p felé csábítani, de ha a játék nem szempont... -
BiP
nagyúr
Nekem volt 27" 4K. Natívban baromi kicsi. De persze emberfüggő is.27"-on a WQHD az, ami sokaknak még nagyítás nélkül is natívban használható, de 4K-nál már érdemes a windowst nagyobbra állítani. 150% az ajánlott, ez kb. az 1440p méret, bár nekem 200% volt, és most a 32"-on megmaradt a 200%. Ki kell tapasztalni, melyik tetszik.
A böngészőknél baromi egyszerű a nagyítás, még ha natívban használnád akkor is, ez teljesen független.
Filmnél szerintem bőven jó a 27". Nekem 23" után óriási volt. (32" után viszont biztos kicsinek érezném ). 4K-n pedig tűéles lesz a kép. Én szeretem.
Photoshopot nem ismerem, de gyanítom az új verziók bár bőven megbirkóznak a skálázással. Natívban tuti mini ikonok lennének, de 150%-on biztosan használható. (az kb. 1440p méret, csak részletesebb)
28"-on nem gyártanak normális panellel monitort, csak TN, én azt kerülném.[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Golden9
addikt
-
pikszel
addikt
A Power vagy Advanced menüpont alatt sem találod? Ott kell lennie valahol, ahol a boot opciók vannak. Egyébként amikor megjelenik, az Esc billentyűrvel el lehet tüntetni, de az csak egyszeri megoldás.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egészséges életmód
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Vírusirtó topic
- Elektromos autók - motorok
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest