- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phvhun
őstag
-
Phvhun
őstag
válasz V.Stryker #5181 üzenetére
A helyes válasz az az, hogy a nagyobb sebességgel haladó gáz nyomása alacsonyabb, és a cső vége, mivel gyorsabban mozog, mint amit fogsz, ezért a cső végénél szívóhatás jön létre, ami meginditja a levegőáramlást a cső kezednél lévő végétől a szabadon mozgó vége felé.
-
rii
nagyúr
hello
földfhözvágtam magam elég durván tegnap ...
és valami izomhúzódás lett a combomban(fekvő helyzetben nézve) a cobom alós fele (farccsontól a térdhajlatig) a legkisebb érintést is pérzi... üni nem tudok rajta, mert a kis myomástól is fáj
csomó, duzzant nincs
és egyelőre szineket sem látokmi lehet ez?
pihentetéssel elmúlik?
google-ben nem találtam semmitpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
DoubleD
aktív tag
Egy Excel táblázat egy oszlopában található értékekre szeretnék átlagot számolni úgy, hogy minden ötödik elem vegyen részt a folyamatban.
Valahogy úgy, hogy =ÁTLAG(1:5:100).
Tudna valaki segíteni a szintaxisban?
Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti)
-
félisten
válasz Winner_hun #5185 üzenetére
neeee
(az alkohol kicsit meghalványította, de sajnos nem eléggé)[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
félisten
Sziasztok
Bocs hogy nem hardveres kérdés, de sürgős.
Mivel lehet alkoholos filcet kiáztatni papírból?
Valami vegyianyag biztos van rá. Nagyon elcsesztem egy nagyon értékes iratot, és korrigálnom kéne. -
V.Stryker
nagyúr
Basszus, eltörtem egy nemrég kapott sörös hőmérőt, aminek az üvegszáljában ilyen piros cucc volt, tehát nem ilyen ezüst színű,mint a higany. Mi ez a piros cucc benne? Lehet bajunk tőle?
-
-
Muton
addikt
Hello!
Ha megfogok egy hosszabb gumicsövet az egyik végénél, és gyorsan megpörgetem, akkor milyen irányban fog benne a levegő áramlani és miért?
Én arra tippelnék, hogy a másik végénél, mivel az nagy sebességgel halad, csökken a nyomás, így arra áramlik a levegő. De ez csak tipp
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
huszi.gyb
senior tag
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy ha egy telefonvonalat egy (sal.hun 175Ftért kapható) sima mezei elosztóval elosztok, és rákötök 2 telefont, azok egymástól függetlenül tudnak működni?
Köszönöm: Husziwww.dongosofor.hu
-
$p@rr0w
őstag
válasz Winner_hun #5174 üzenetére
Köszi.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
$p@rr0w
őstag
Helló mindenkinek!
Röviden ennyi lenne a kérdésem, gondoltam itt jó helye lesz:
De ha van erre szakosodott topic szóljatok bátran... Úgy emlékszem volt mert írtam oda egyszer, de most sehogy sem dobja ki a kereső.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
V.Stryker
nagyúr
Ha azt vesszük,hogy a Lurdy előtt vagy, ami ugye a Mester utca és a körút kereszteződése, akkor a Népliget fele kell menni a JOBB oldalon. Ott vannak ilyen autókereskedések, asszem a sarkon pont Saab, előtte meg egy rakat teherautó van kiállítva, asszem ford..na, és a saabig nem kell elmenni, hanem ott előtte az utcán kell bemenni, de látszik ha benézel. Ha az 1-es villamost megállóit vesszük, akkor a Mester utca előtt eggyel kell leszállni, ha a népligettől méssz.
-
-
rii
nagyúr
hello
valaki az http://utvonalterv.hu/-n meg tudná mutatni, hogy hol van a 1-es villamos vonalán a MÁV Ferencvárosi vasútállomás? a mester utca környékén?
sajnos így, hogy az 1-es villamos vonalán ...nem segít, mert keróval mennék ...
előre is köszi!
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
addikt
válasz Winner_hun #5168 üzenetére
Szóval ha videokártyáról beszélünk, akkor az utóbbi.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
addikt
Mit jelent az, ha egy csavaron nyírásnyomok láthatóak?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Winner_hun #5165 üzenetére
Áhh, ahhoz lusta vagyok. Majd beírok mindenfélét, aztán lekönyvelik kézzel.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt
Van egy számomra nem tisztázott dolog, ebben kérnék segítséget. Szóval a közüzemi számlákat szeretem átutalással intézni és többnyire szeretnék minden mást is,hogy ne kelljen a postán töltenem a napjaimat. Szóval, ha át akarok utalni egy csekket, akkor a közleményben a csekken szereplő Megbízóazonosító(Befizetőazonosító) számot kell beírnom,hogy azt ők jól le tudják könyvelni?
-
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, ha egy pl. OTP-s bankszámlára befizetek 1000Ft-ot oly módon hogy bemegyek az OTP-be és odaadom a kezükbe a pénzt, akkor számít fel valamilyen +ktg-et a bank a számlatulajdonosnak?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Wyll
őstag
Srácok-lányok, melyik az a novella, amelyikben az író egy éjjel az utcán találkozik a 20 éves (vagy 20 évvel fiatalabb) önmagával?!
Ilyen "mit is akarunk elérni az életben" típusú dolog.Örkény? Mi a címe?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Bibby
addikt
Árulja el valaki már, hova a p-be tűnt a port.hu-n a pontozás és a kommentek adott filmekhez?
Ελευθερια η θανατος
-
RC9
tag
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi történt [gyuribácsika]val?
Honnan tudnék infót szerezni róla nem tudja valaki?Üdv!
-
veterán
Rocker körökben mit jelent a "hc" rövidítés?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
Racze
tag
-
-
Racze
tag
Hali!
Gondolom elég amatőr kérdés fog következni, dehát na : hogyan tudok ide a ph-ra kicsi thumbnailes képeket belinkelni, ha az eredetinek a mérete nem nagyobb, mint szövegdoboz? Ez kellene. köszönöm.****
-
V.Stryker
nagyúr
sziasztok
Néha érdekes hangokat hallat a notim merevlemeze. Erre melyik forgalmas topik lenne a megfelelő, hogy fárasszam vele a hozzáértőket?
-
-
veterán
válasz Psychonaut #5140 üzenetére
Igen, látom már.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz superecneB #5134 üzenetére
Mert ilyen megállapodást kötött a kiadókkal. Szóval nem a Google miatt van ez, hanem a kiadók miatt. (Ez volt az egyik feltétele annak, hogy ne pereljék a kiadók rommá a Google-t a nem éppen engedéllyel felkerült zenék miatt.)
-
superecneB
őstag
Valaki el tudná nekem mondani mi köze a YouTube-nak ahhoz hogy én épp melyik országból netezek? Miért büntet engem csak azért mert Magyarországról nézegetnék egy zenét?
-
Lejszi
senior tag
válasz Psychonaut #5128 üzenetére
theboobaq: nekem akar lenne is egy elado....
-
legenda
lesarkítva, és köznyelven fogalmazva; a pirossal jelzett részen és irányban éles kis csavarhúzóval told meg a csapot a lépcsőnél - abba akad bele a csavarhúzó - befelé a csőbe - amiben középen rugó van, és a másik végén szintén csap -, amíg az ki nem jön a szem furatából, majd adott szem másik furatából is húzd ki a csapot - az ujjad mind a két műveletnél legyen a csap végénél, mert ha nem tökéletes a cső illesztése, akkor a csapot kinyomhatja a rugó, és el is repülhet! a kiszedendő szem(ek) számának függvényében kiderül, hogy hányszor kell elvégezni a műveletet! visszarakni/összeilleszteni úgy tudod majd, hogy a szemet úgy rakod vissza a helyére, hogy az egyik végénél a furatba illeszted a csap végét, a másik csapot a fent leírt módszerrel - csavarhúzóval - benyomod kicsit a csőbe, majd bepattintod a csap végét a szem furatába!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
theboobaq
aktív tag
köszi a válaszokat.
Nekem mindig ez a felállás lesz hogy asztali gép + laptop. Szerintem sokan vannak ezzel így. Valaki teljesen lecserélte az asztali gépét de véleményem szerint a laptopot több fizikai hatás éri mint egy asztali gépet. Ha meg esetleg valami fontos adat van a laptopon lehet vissza-se tudod nyerni csak jó pénzért.
Szóval kell egy gép amin nézel filmet vagy nagy monitoron tudsz dolgozni meg tárolni az adatokat. Ráadásúl a pc sokkal jobban konfigurálható.Valami nagyobb notebookom lenne mivel azért kell a felbontás de majd ez még kiderül.
-
theboobaq
aktív tag
Laptop vagy PC-n gondolkodom.
Nemrég raktam össze egy asztali gépet. Viszont sok esetben jól jönne a munka miatt ,hogy ha tudnék egy gépet magammal vinni. Viszont kell a nagy gép teljesítménye is.
Arra gondoltam hogy lesz ez az asztali gépem illetve lesz egy nagyon alap laptopom amit nem sajnálok és hordom magammal ha kell. Ha meg ihton vagyok nyúzom az asztali gépet filmet nézek róla illetve dolgozom.Elelve nem tárolnék adatot laptopom mert ha leejtem vagy eltünik akkor b@szhatok mindent.
Nektek mi a véleményetek erről jó az elgondolásom?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziaztok
Szerintetek a PH-n kinél érdemes érdeklődni, hogy meg tud-e javítani egy alaplaphibás MSI Mega PC (Mega 651) -t?
-
-
Lejszi
senior tag
sziasztok: vasaroltam egy ilyen orat: [link]
Szemeket kellene kiszedni a szijjabol, de nem akarok ezert £ 5-6 -ot kifizetni az orasnal, ezert magamnak oldanam meg, de nem talalok a youtube-on videot a muveletrol.
Tudnatok ebben nekem segitenicsinaltam egy fotot is,amit latszodik, hogy mutat egy nyil az egik iranyba, de a szemeket mar megprobaltam mindket oldalrol kipattintani, de nem sok sikerrel....
Elore is koszonom a segitseget
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudnátok segíteni? Szeretnék elkezdeni valami kisebb labda sportot itt Pesten. Teremfoci, esetleg kézilabda. Van valami ötletetek hogy hol kellene érdeklődnöm? Igazából csak egy két csapatnyi embert keresnék ahova plusz emberként be tudnék állni játszani, edzeni. A probléma az hogy csak két éve élek Pesten és ilyen téren nincsenek ismerőseim, de hamar tudok ismerkedni, jó fej vagyok.
Live-Die-Respawn
-
rauschie
senior tag
válasz concret_hp #5115 üzenetére
De akkor magánemberként betelefonálok a MIG-nek, fegyverzet nélkül legyártják nekem, veszek neki egy hangárt valahol és ha kedvem tartja, ugyanúgy kimehetek vele egy körre, mint egy Cessnával?
-
taylorp
senior tag
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Melyik pénzintézetnél lehet a legolcsóbb a lakssági folyószámla vezetési és az éves kártyahasználati díj dombornyomott kártya esetén?Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
tomcsi23
veterán
Kb 2 éve játszunk velük egy túlfizetés ügyet. Annyira frankó a rendszer, hogy nem tudják átvezetni, mert valahogy ez máshol jelentkezik náluk. Ennek eredménye, hogy 4-5 havonta kiküldik postán, amit nem tudunk átvenni, aztán megy vissza. Majd eltelik pár hónap és küldik újra. Személyesen átvehető lenne a pénz ott, de csak akkor, ha épp náluk van. Erre is van esély, viszont többnyire úton van.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
rii
nagyúr
az ELMU-nek hol lehetne mondani, hogy ha "túlfizetés"-em van, akkor ne csekket küldjenek, hanem vonják le a legközelebbi számlából?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rauschie
senior tag
Melyik a világ leggyorsabb kereskedelmi forgalomban kapható repülőgépe?
-
Nkboy
senior tag
válasz Psychonaut #5102 üzenetére
Köszönöm!
Kerestem Én de nem találtam.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Állást keresgélek jó ideje és behívtak állásinterjúra. Nem igazán vagyok képben a dolgokkal. Szóval arra lennék kíváncsi, amikor a bérigényről kérdeznek, mennyit merjek kérni? Túl keveset se akarok meg túl sokat sem. Részmunkaidős állás lenne egy sportboltban... Igazság szerint abban sem vagyok biztos, ha pl 500Ft-ot mondok, akkor mennyit fogok kézhez kapni... Tehát hogy netto vagy bruttó pénzit fognak kérdezni.
Szerintetek? Köszi: RR
═════════════════════════════════════════
-
(Bundás)
addikt
sziasztok!
20 órás munkaviszony esetén milyen és mennyi járulékra számíthat a munkaadó?
Köszi
-
Psychonaut
veterán
Gyors Google keresés után: Auto Venator s.r.o.
-
Nkboy
senior tag
válasz Psychonaut #5100 üzenetére
Köszi. De inkább az érdekel hogy, melyik cégnek ilyen a logója.
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest