- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- iPhone topik
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
EmberXY #30432 üzenetére
"Legelső tapasztalatom a "skynet"-tel az volt, hogy 15 perc után az egyik várakozó rám szólt, hogy ugyan várhatok a soromra napestig, ha a terminálon nem jelentkezek be, a kutya sem fog velem foglalkozni, max kidobnak záráskor"
Én az okmányirodában jártam így. Neten foglaltam időpontot, majd csodálkoztam, hogy mi a pékpélóért nem engem hívnak. Engem is ott világosított fel egy másik kuncsaft, hogy bizony az időpontfoglalósoknak is kell cetlit húzniuk.
A háziorvosnál nálunk ilyen ficsőr nincs. Aki csak receptet irat, az rendelési idő előtt odaoson fél/egy órával, asszisztens kezébe nyomja a listát, majd, ha megérkezik a doki, kanyarít rá egy absztrakt mintát, és az asszisztens kiszórja. Másik opció, hogy rendelési idő vége felé megy az ember, akkor már igencsak menne a doki, így ő áll az ajtóban, és sürgeti a beosztottját, hogy ippirippi.
Így kerülhető el nálunk a hosszadalmas várakozás. (Nem mondom, hogy több órás, mert össz-vissz másfél órát tölt ott a doki (már, ha időben odaér)).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch 9 45mm LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest