- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, egy ilyesmi szájzuhannyal van valakinek tapasztalata? Spéci víz kell bele, vagy jó a sima csapvíz is? Fejet cserélni kell néha?... Egyáltalán ér valamit egy ilyen?
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Ok, köszönöm szépen!
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, pont egy hete vettem az Extreme digitaltól (netes vásárlás) egy tápegységet, ami tegnap meg is döglött.
Elvileg ugye 14 munkanapom van visszakozni a vásárlástól, akár használtam a tápot akár nem. Én visszakozni szeretnék, csak hát ugye a táp jelen pillanatban nem működik. Ilyen esetben is vissza lehet lépni a vásárlástól?... Vagy előbb gariztatás és utána lehet visszakérni a pénzt?..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, ennek az ablak típusnak van valami külön neve? A sok elválasztásra gondolok, nem a spalettára!
-
Kloden
senior tag
A Vaterás jutalékot alapból beleszámolják az árba, szóval nem arról van szó. Azért is gondolom ezt, mert csak és kizárólag banki befizetésre vonatkozik a plusz ktg, (lehet céges számlaszám?...) ha utánvét veszem, akkor nem. Sajnos most nem találok ilyen hirdetést ahol ezt előre le is írják... de eddig 2x is futottam bele ilyenbe. Lehet rákérdezek a topikjában is. Azért köszönöm a válaszokat!
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, banki kérdés:
Ha bemegyek egy bankba és személyesen befizetek valakinek a számlájára egy összeget, akkor levon valamennyi pénzt arról a számláról a bank?
Csak mert több helyen is olvastam már, pl Vaterán, hogy ha bankba fizetem be a pénzt, akkor többe kerül a cucc."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Woww, köszönöm az infókat, erre nem gondoltam, nagy trükk!
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, azt tudja valaki, hogy miért tesz némelyik használtautó kereskedő az udvarában álló autók mögé módszeresen egy vízzel félig telített 1,5l-es ásványvizes palackot? Sőt egy magánszemély udvarában is láttam már ezt. El nem tudom képzelni mit akarnak ezzel!
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, innen szeretnék rendelni egy ilyen táskát, (mivel máshol, még ebay-en sem találtam) de azt sem tudom postáznak-e Mo-ra, illetve hogy hogyan kell megrendelni. (nem akarom elrontani) Valaki vagy valami fórum itt PH-n tud ebben segíteni?
-
Kloden
senior tag
Köszönöm, ezekből már ki tudok indulni mire is kell rákeresnem!
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne amire azt sem tudom hogyan keressek rá neten, de hátha van itt valaki ha mást nem is, de azt tudja, hogyan, mire kellene rákeresni.
Szóval hogyan lehet kideríteni, hogy mi az építészeti neve a tégláknak? Arra gondolok, hogy adott pl egy ajtó, körülötte téglából van a fal. Mi lehet a nyílás melletti/feletti tégláknak a neve? Nem az érdekel, hogy teszemazt égetett agyagtégla, hanem a téglának a helye alapján elvileg van építészeti neve. Jobban nem tudom megfogalmazni.
-
Kloden
senior tag
válasz FehérHolló #5898 üzenetére
És az mindegy, mennyi időt töltöttek együtt házasságban? Egy hét vagy tíz év?...
-
Kloden
senior tag
Ha két ember összeházasodik, majd idővel elválnak akkor minden vagyonuk feleződik váláskor, vagy csak az amit a házasság alatt közösen szereztek? (nincs házassági szerződés)
-
Kloden
senior tag
Ok, köszönöm a segítséget!
-
Kloden
senior tag
Mit lehet tenni, ha teszem azt, a munkahelyemről kiderül, hogy egy retek a munkaadó cég, csomó mindent szabálytalanul csinál, nem vagyunk bejelentve, és pár hónapja nem is fizeti utánunk a dolgokat?(hol lehet ezt bejelenteni?) Illetve ilyenkor érdemes várni a bejelentéssel addig amíg nem találok valami mást?
-
Kloden
senior tag
válasz Winner_hun #5838 üzenetére
Ez nagyon szuper, köszi! Már el is készítettem.
-
Kloden
senior tag
válasz Winner_hun #5835 üzenetére
Ezen gondolkodtam, de hogyan valósítanád meg otthoni eszközökkel?
Qru: ez sem rossz, de ez is szemre alapoz.(végülis nem annyira fontos a szuperpontos mérés, vitaminról van csak szó) Vagy húzzak csíkot belőle és megmérem a hosszát?... Hát nincs itt egy rendes drogos, hogy elmondja hogyan kell ilyet? Ejnye
-
Kloden
senior tag
Hogyan tudnék kimérni egy gramm port? (nem, nem cucc! )
Mérlegem nincs, de van egy egygrammos vitaminom, ahhoz esetleg tudnám hasonlítani. De hogyan?"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
válasz jozsi252 #5802 üzenetére
Adatlapja alapján be volt lépve az ember? Azt is érdemes figyelni. Ha be volt, akkor lehet nem is veszi a fáradtságot, hogy válaszoljon, vagy már eladta a cuccot... Illemtan neten: zéró sajnos.
Velem olyan volt, hogy nem akartam szétoffolni egy topikot egy emberrel beszélgetve, írtam neki privit hogy itt meg tudjuk beszélni, ne offoljunk feleslegesen, erre gyak. elküld anyámba (PH-addikt!) hogy mit képzelek, a privi az üzletelésnek van... Ja bocs, én vagyok a hülye, ezt biztosan nem olvastam a nagy hogyanlegyünkPH-addikt-könyvben..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Nekem nincs ilyen gondom, de kb amit tehetsz az ügy érdekében: pihentesd. Na jó, viccelek Ne nézd túl közelről, ne legyen sötét a szobában, hogy ne legyen kontraszt a monitor és a háttér között. Pislogj sokat, ha kell vegyél egy Visine szemcseppet és csepegtesd be vele pl. lefekvés előtt a szemed. A hideg borogatás is jót tesz neki.
-
Kloden
senior tag
Neo Fm: mi vagyunk a leghallgatottabbak.
Class Fm: a tények nem hazudnak, a legtöbben minket hallgatnak.Most akkor kit mennyien hallgatnak? Van erről valami infó neten?...
-
Kloden
senior tag
Azt a poénvideót keresném, ahol egy külföldi házaspárt kutya támadott meg, és a faszi a riporternek bemutatja hogy hogyan vicsorogtak-ugattak a kutyák
Akárhogy keresem nem találom..."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, hűtőgépes kérdésem lenne!!
Nevezetesen annyi, hogy különböző típusú, de mind A-energia osztályú gépeket nézegetek, és feltűnt hogy kétféle hűtő van, egyik aminek a régi hagyományos hátulja van, vagyis a hűtőrácsos, a másiknak csak egy műanyag lemez a hátulja látszatra semmi hűtőrács, de ezekben belül a hűtő hátsó falán van egy lap radiátor vagy mi lehet az.
Kérdésem az lenne hogy mi a különbség a kettő közt? Előny/hátrány?...
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, ha egy pl. OTP-s bankszámlára befizetek 1000Ft-ot oly módon hogy bemegyek az OTP-be és odaadom a kezükbe a pénzt, akkor számít fel valamilyen +ktg-et a bank a számlatulajdonosnak?
-
-
Kloden
senior tag
Adott egy bőr bakancs, az a tipikus se nem fényes, se nem hasított, drapp színű. Vízállóvá szeretném tenni.
Próbáltam a Kiwi impregnáló sprayt, próbáltam a cipőkrémet, de csak azt értem el, hogy 2x annyi időt bír átázás nélkül. (~10perc)Valami ötlet ezeken kívül?...
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, bedőlni látszik ismerősöm lakáshitele, hiába kért a banknál halasztást, segítséget, elutasították pedig fizeti rendszeresen a havi pénzt, csak éppen volt hátraléka mert nem volt mindig munkája. A hátralék ~400e Ft körül van, ennyit nem tud kifizetni.
Kérdésem, hogy hol, kinél, milyen szakembernél, irodánál tud segítséget kérni? Nem pénzbeli segítségről lenne szó, hanem tanácsról, lehetőségekről, stb. (Tévében mást sem hallani csak hogy segíti az állam a hitleseket, stb..) Vagy ez csak mese?
Előre is köszönöm!
-
Kloden
senior tag
válasz Winner_hun #4713 üzenetére
Nem éppen saját oldalra gondoltam, az relatíve sok meló, hanem egy "gyári" weblap amire csak feltöltök képeket és az magától kirakja az általam linkelt módon.
-
Kloden
senior tag
válasz Winner_hun #4711 üzenetére
Ööö nem teljesen értem
Több ilyen oldalra is regelve vagyok de a legtöbb amire jutottam az ImageShack-on slideshow készítése a feltöltött képekből."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Milyen weboldal az ahová feltölthetek képeket, azokat nem méretezi át, hanem egymás alá beteszi nekem eredeti méretükben. Nem kell hogy örökké fennmaradjon de egy pár napig jó lenne ha eltárolná. Valami ilyesmire gondolok: Link
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, adott egy TFT monitor, amit szét kellett szedni, összerakás után azt vettem észre rajta,hogy 5-6 pixel kb fél fényerőn világít, egy kis, kb 1mm-es fotot alkotva.
Képek róla:
katt a képre..Minden színnél halványabb, és ami érdekesség, hogy ha kicsit felülről nézem a monitort, akkor kis világos foltnak látszik. Igazából nem is tudom meghatározni hogy folt-e vagy sötétebbek a pixelek, mert egyszer foltnak tűnik, máskor mintha a felületi védőfólia alatt lenne valami...
Ha ráállok az egérrel, és mozgatom a fejem oldalra, akkor foltnak látszik, mert mozog ide-oda. (de lehet csak azért mert az árnyéka vetődik így) Annyi bizonyos, hogy nem a felületen van mert áttörölgettem rendesen.Kérdésem az, hogy ez pixelhiba, vagy érintkezési hiba, vagy csak valami bekerült a pixelek és a külső védőfólia közé? (már ha létezik ilyen!) Egyáltalán hogyan lehetne ezt kideríteni?
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
válasz petrelli86 #4060 üzenetére
Ami nincs, az nem is hiányozhat. Neked sem hiányzik a hologramtévé vagy nemtommi
Nagyszüleimtől én is megkérdeztem ugyan ezt, és mondták, hogy egy szál gyertya, könyv, beszélgetések... nyugi magyarán. Aztán ahogy lett tévé, ők is ott ültek végig előtte, szóval egy szavuk sem lehet hogy mi meg a gép előtt ülünk Egyébként is a nagyszüleim ahogy bevezették a netet, le sem szállnak róla!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
válasz venember83 #4037 üzenetére
2 találat van:
vincze.norbert8 és
varadinum3Mind a kettő Oradea.
-
Kloden
senior tag
Írták, a PHolitika és a c*gányos (már le sem merem írni mert ban egy évre) topikokat zárják, mert nem a PH arculata, nincs kapacitásuk állandóan moderálni. (valahol megértem)
Egyébként biztos, hogy nem volt a topikban durvább mint a valóság."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
Behalok, vagy 10 perce keresem a zenefejtő borsótopikot, de nem találom, pedig el volt mentve anno... Legalább annyira félelmetes, mint az hogy egyre fogynak a zoknijaim pedig nem dobálom ki őket, egyszerűen fogynak. Na mindegy, elkalandoztam...
Hogy on is legyek: hová tűnt kedvenc #%akármi Csak kultúráltan topikom?? Valamiről lemaradtam azt hiszem, nem hogy zárták, megszűnt mintha nem is lenne!
Troy.: megvan, ez lesz az!
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
Hol lehet megnézni, mekkora volt az infláció az elmult 10 évben???
-
Kloden
senior tag
válasz Winner_hun #3681 üzenetére
Winner_hun & DelArco köszönöm, így már értem.
Bár zárójelben hozzáteszem hogy nemrég még valami gagyi optikai egerem volt, most meg lézeres 1x00 dpi-s és semmi különbséget nem érzek. Biztos nem vagyok elég dpi-érzékeny!
-
Kloden
senior tag
Link - erre valaki?
-
Kloden
senior tag
Miért lehet állítani a DPI-t egyes egereknél akár menet közben is és miért nem maxon futnak alapból? Tehát mi értelme van az alacsonyabb DPI-re állítás lehetőségének?
-
Kloden
senior tag
Nem tudjátok hogy lehet Vodás simkártyának megnézni az egyenlegét? És hogy meddig aktív még?
-
Kloden
senior tag
Sziasztok!
Gondom lenne egy fa ággyal, mert ha csak akár a macska ugrik fel rá, máris nyekereg. (..nem a macska, az ágy!! bár a macska is mondjuk! )
Eredeti fa ágyról van szó. vannak vagy 20 centis lábai is. Az összeeresztéseknél kis rés van, gondolom amiatt nyekereghet. Mit lehet ilyen esetben tenni? (azon kívül hogy tüzelőnek még jó lehet ) Ahogy látom nincs csavar benne, ragasztva vannak az elemek egymáshoz. Szuperjó rajta, éjjel megmoccanni sem merek olyan hangos."Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Diablo IV
- Mobil flották
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest