Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jim bcs
nagyúr
az, lehet egyenként zongorázni az a biztos
(#19000) Boogie33 a legygakoribb az az energiaellátás alatt a hdd valamint az internetbeállítások, a többit meg ki kell keresni egyenként, a biosban is van egy opció ami ébresztést enged mivel nekem soha nem volt gondom ilyennel így várj egy kicsit itt már volt, vagy olvass vissza biztos megtalálod
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Ugyan ezzel küzdök én is, pont most akartam kérdezni nekem készenlétből ébred állandóan magától. Az egér már le van tiltva most megpróbálom a billentyűzetet is ha ez sem jó akkor a biosba miket kell letiltani esetleg.
(Ha billentyűzetet is letiltom a fő kapcsolóval szabad felébreszteni a gépet ?) -
Bli92
tag
A win7 memtest-je se indul, próbáltam, de ahhoz is HDDről bootolna azt hiszem, és másfajtát nem ismerek.
A Live CD-t mindjárt ki is próbálom, van itthon pár LinuxHDD beállításánál miket kéne megnézni? mivel lehet ott a gond?
Az oprendszert már korábban is telepítettem más konfigra, és tökéletesen működött, de maga a lemez másolt.
-
Spet
addikt
Na új fejlemény a lappal kapcsolatban:
Házból ki lett véve, asztalon össze lett dugva minden úgy ahogy volt (kivéve az optikai meghajtót nem csatlakoztattam), és érdekes módon elindult felállt az eredeti rendszere (ami igazából engem nem érdekel, hiszen windows server 2000), viszont most újabb akadályba ütköztem.
Gondoltam, ha már elindul, akkor csatlakoztatom azt az Xp-s merevlemezemet, azonban ha bármilyen módon elindítom (akár csökkentett módban), akkor kék halál villanás és azonnali újraindulás (így sajnos nem tudok hibakódot mondani). Még csökkentett módban is lehetséges lenne, hogy összeakadnak egymással, hisz nem ezzel a lappal lett telepítve a rendszer? Többször csináltam ilyet (tudom nem egészséges dolog), de eddig sosem volt problémám belőle) + elötte reseteltem a BIOS-át a biztonság kedvéért.
-
cipos2
csendes tag
-
cipos2
csendes tag
-
emre
veterán
Ezt megelőzően ma még játszottam rajta, nem rég lett takarítva.
Reset megvolt, elemre rámértem 3,3 volt, szerintem elégnek kell lennie.Mint említettem, csak az egér és a billentyűzetnek nem világít a ledje. Az usb egeret próbáltam másik aljzatban, és bedugáskor kb félúton egy kis időre világított az egér piros ledje, majd kialudt. Mindegyik aljzatban ezt produkálta.
Illetve egér bill. vinyó, dvd-r nélkül sem jut el biosig.
-
Spet
addikt
Egy régebbi Chieftec táp van benne (Chieftech házhoz tartozik, típusa HPC-360-202), de ki tudom próbálni egy másikkal. Lehet, hogy kevés szuflát adna le? Hiszen minden pörög, csak nem bootol be a rendszer. Gondolom, ha meg nem adna le egyenletesen feszültséget, akkor a ventilátorok sem működnének egyenletesen?
-
Spet
addikt
Az a bajom, hogy nem jelenik meg semmi, csak pörögnek a ventilátorok, és mint mondtam csak akkor ír ki valamit, ha nincs csatlakoztatva rá semmilyen merevlemez. És az a baj, hogy a házban sincs beépített hangszóró, hogy hátha segítséget nyújtana a sípolás
.
Szerk.: Azt még hozzá tenném, hogy mielőtt hozzám került működött rendesen a gép, igaz szegény enyhén poros volt belülről.
-
elttiL
senior tag
Igen, én is pci-os kártyára gondoltam és csókolom. Biost is frissítettem, default értékek vannak a bios-ban., tehát tuning hatása kilőve. Ha kreálok bele usb-t, akkor az ujabb am3-as félgépem megy a piacra, és ez marad "a gépem". Viszont a chipset melegedés aggaszt kicsit. Prescott Celeron van benne, az is baromra fűt. Asszem felveszem a kapcsolatot valami p5n-E SLi tulajjal. Egy Sapp 4870 van benne 1Giga rammal. Az Asrock 770 Extreme3 menne a piacra.
-
macy
addikt
Ja látom már megtaláltad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Garanciás! ASUS ROG STRIX B650-A GAMING WIFI Alaplap
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest