- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
-
-Gyufa-88
csendes tag
USB-s,mert a ps2 portok nem jók.
Az usb device legacy...-t engedélyezni kellet.
Köszönöm.Rivaul:Már van rajta egy rendszer,de az nem számít mert úgy is újat akarok rakni,de ott a vissza számálónál sem reagál semilyen billentyűre.
[ Szerkesztve ]
Ne válaszolj a privátra,légy igazi PARASZT
-
elttiL
senior tag
Igen, én is pci-os kártyára gondoltam és csókolom. Biost is frissítettem, default értékek vannak a bios-ban., tehát tuning hatása kilőve. Ha kreálok bele usb-t, akkor az ujabb am3-as félgépem megy a piacra, és ez marad "a gépem". Viszont a chipset melegedés aggaszt kicsit. Prescott Celeron van benne, az is baromra fűt. Asszem felveszem a kapcsolatot valami p5n-E SLi tulajjal. Egy Sapp 4870 van benne 1Giga rammal. Az Asrock 770 Extreme3 menne a piacra.
-
Spet
addikt
Az a bajom, hogy nem jelenik meg semmi, csak pörögnek a ventilátorok, és mint mondtam csak akkor ír ki valamit, ha nincs csatlakoztatva rá semmilyen merevlemez. És az a baj, hogy a házban sincs beépített hangszóró, hogy hátha segítséget nyújtana a sípolás .
Szerk.: Azt még hozzá tenném, hogy mielőtt hozzám került működött rendesen a gép, igaz szegény enyhén poros volt belülről.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
Egy régebbi Chieftec táp van benne (Chieftech házhoz tartozik, típusa HPC-360-202), de ki tudom próbálni egy másikkal. Lehet, hogy kevés szuflát adna le? Hiszen minden pörög, csak nem bootol be a rendszer. Gondolom, ha meg nem adna le egyenletesen feszültséget, akkor a ventilátorok sem működnének egyenletesen?
-
emre
veterán
Ezt megelőzően ma még játszottam rajta, nem rég lett takarítva.
Reset megvolt, elemre rámértem 3,3 volt, szerintem elégnek kell lennie.Mint említettem, csak az egér és a billentyűzetnek nem világít a ledje. Az usb egeret próbáltam másik aljzatban, és bedugáskor kb félúton egy kis időre világított az egér piros ledje, majd kialudt. Mindegyik aljzatban ezt produkálta. Illetve egér bill. vinyó, dvd-r nélkül sem jut el biosig.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
emre
veterán
asszem táp lesz, túl sokat sípol
14 rövid aztán 6 hosszú majd egy 1 rövidnél is rövidebb, de lehet hogy csak elharapta a 7-ik hosszú végét majd utána megint 14 rövid
mondjuk ilyen beep code a világon nincs
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
cipos2
csendes tag
-
cipos2
csendes tag
-
Spet
addikt
Na új fejlemény a lappal kapcsolatban:
Házból ki lett véve, asztalon össze lett dugva minden úgy ahogy volt (kivéve az optikai meghajtót nem csatlakoztattam), és érdekes módon elindult felállt az eredeti rendszere (ami igazából engem nem érdekel, hiszen windows server 2000), viszont most újabb akadályba ütköztem.
Gondoltam, ha már elindul, akkor csatlakoztatom azt az Xp-s merevlemezemet, azonban ha bármilyen módon elindítom (akár csökkentett módban), akkor kék halál villanás és azonnali újraindulás (így sajnos nem tudok hibakódot mondani). Még csökkentett módban is lehetséges lenne, hogy összeakadnak egymással, hisz nem ezzel a lappal lett telepítve a rendszer? Többször csináltam ilyet (tudom nem egészséges dolog), de eddig sosem volt problémám belőle) + elötte reseteltem a BIOS-át a biztonság kedvéért.
-
Ledfold
tag
Köszi CoolMan-nek és neked is.
Volt 8 pines EPS. És miközben piszkálgattam rájöttem hogy szétszedhető 2x 4 pinre és így már az egyik jó is lett az alaplapra.Ha valamiről úgy érzed rossz, akkor tehetsz semmit vagy valamit. A semmit már próbáltam... S. T. - Alkudj meg ha tudsz, de ha nem tudsz, ne tedd! P. C.
-
Bli92
tag
A win7 memtest-je se indul, próbáltam, de ahhoz is HDDről bootolna azt hiszem, és másfajtát nem ismerek.
A Live CD-t mindjárt ki is próbálom, van itthon pár LinuxHDD beállításánál miket kéne megnézni? mivel lehet ott a gond?
Az oprendszert már korábban is telepítettem más konfigra, és tökéletesen működött, de maga a lemez másolt.
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Ugyan ezzel küzdök én is, pont most akartam kérdezni nekem készenlétből ébred állandóan magától. Az egér már le van tiltva most megpróbálom a billentyűzetet is ha ez sem jó akkor a biosba miket kell letiltani esetleg.
(Ha billentyűzetet is letiltom a fő kapcsolóval szabad felébreszteni a gépet ?)"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
jim bcs
nagyúr
az, lehet egyenként zongorázni az a biztos
(#19000) Boogie33 a legygakoribb az az energiaellátás alatt a hdd valamint az internetbeállítások, a többit meg ki kell keresni egyenként, a biosban is van egy opció ami ébresztést enged mivel nekem soha nem volt gondom ilyennel így várj egy kicsit itt már volt, vagy olvass vissza biztos megtalálod
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
BogyóBP
addikt
Ez pontosan mire jó? Csak pár szóban sajnos nem vágom.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Supermicro MBD-A1SRM-LN7F-2758
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest