- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarayg
aktív tag
Üdv
Van egy FIC K8MC5IG S745-es alaplapom egy 2600+os Sempron procival és 1GB DDR 400MHz-es RAM-mal.
Problémám:
1: PS2 csatin keresztül a bill nem akar működni, vagy ha működik, nagyjából a bios-ig, és ha ott belépek valamibe, átállítom, és pl rányomok a "Num Lock"-ra akkor elszáll a bill, és az alaplapon lévő speaker kerreg
2: USB bill ugyan az, ami a PS2, de még fel se villan, csak többszöri újraindítás és kínlódás árán. USB PCI kártya sem oldotta meg a problémát
3: USB egér, se kép, se hang. Mintha nem kapna áramot, hiába dugom más és más USB-be, felvillan, és elalszik
4: XP telepítésig elszenvedtem, felment USB-s egérrel és bill-lel és leállítottam, hogy PS2-őt felismertessem, hátha... sajnos sikertelenül.. és folytatódik az egész bonyolódás az #1 problémától.Ötlet, hogy mivel lehet a probléma?
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
zarayg
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy Asus P5B Deluxe alaplap > Kép / Infó
Történet: Illető felrakta az Asus oldaláról egy Win-es BIOS update-et, újraindít, és sekép sehang.
Gép felveszi teljes egészébe az áramot, semmilyen fajta egyéb dolog nem mutatkozik. PCIE/PCI karin sincs kép, több procival/rammal tesztelve, semmi gyógyulási jel.
CMOS-BIOS reset (jumper játék) semmi reakció.
Kérdés:
- Mi lehet a baja? Javítható esetleg?
- Érdemes vele foglalkozni?[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
zarayg
aktív tag
Üdv
Adott egy Dell Vostro 430 alaplap (S1156), beszerelve hibátlanul üzemelt. Szétszedtem, összeraktam és nem kapcsol be. Alaplapot újra kivettem, asztalon sem kapcsol már be magától. 3 fajta táppal próbálkoztam, 2-vel nem reagált semmire, 1 olcsóbb táppal azt reprodukálta, hogy ahogy ráengedtem a billenő kapcsolót elkezdte pörgetni a táp ventijét de nem kapcsol be. Multiméterrel rámértem, alaplapon több helyen megkapja a megfelelő feszkót de semmi reakció a bekapcsolásra.
Valakinek valami ötlet?
Szerk: másik procival és memóriával is ugyan ezt csinálja (proci vagy RAM nélkül is)
CMOS reset megvolt mindenhogy[ Szerkesztve ]
-
zarayg
aktív tag
válasz MrDerekas #61076 üzenetére
Természetesen mindent helyére kötöttem, megnéztem mindent, szakmabéli vagyok, csak gondoltam hátha van valaki, aki rábök, hogy melyik ágról kell áthidalni valamit hogy teszteljük, hogy mi a hibája. Elektronikai szinten ezt is megtudom oldani, csak hát na
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest