Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Sziasztok.
A problémám:
Adott egy Asrock 970 Pro 3 alaplap.Ebben egy 8350-es proci, valamint 2x8 GB DDR3-1600-as KIT, ami eddig single ch.-ben ment.
Amikor hozzám került, a feladat csak annyi lett volna, hogy jogtiszta Win reinstall..DE..
Már a telepítésnél feltűnt, hogy olyan tetű lassan telepít, vagy bármit is kellene csinálnia, baromi lassúnak tűnt. Miután nagy nehezen és baromi lassan sikerült a "mutatvány", up to date lett a rendszer, csináltam pár tesztet. Első lépésben az SSD-re gyanakodtam, de a tesztek szerint kifogástalanul teszi a dolgát, smart ok, a sebessége is a specifikáció szerinti.
Ezután különböző teszteket futtattam le és nagy megrökönyödésemre egy 2 magos cerka szintjét sem hozta. Semmi kék halál, vagy hasonló, hw-es hiba nem jött elő. RAM test ok volt.
Eleve nem értettem, hogy miért single ch-ban mennek a RAM-ok, így az eredeti állapot szerinti A1/B1-ből átpakoltam dual módra. Nos, azóta se kép, se hang.. Bármilyen slotba, bármilyen konfigba rakom őket, a gép ugyan elindul, de képet nem ad. CMOS clear megvolt, akkor sem.
Valakinek van esetleg ötlete, hol induljak el?
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzol Screenshot
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest