Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Hello egy csak netezésre használt gép:
Gigabyte GA-EP35C-DS3R (NorthB: Intel P35, SouthB: Intel ICH9R)
Core2Duo E6400 (TDP 65 W) gyári hűtővel
Geforce GT210 passzív (TDP 30W körül? [link])
2x2GB Kingmax 1333 DDR3
Samsung 840 120GB SSD
Sata DVD író
1x12cm, 2x8cm ventik
RASURBO DLP65.1 650W [link] 2 évesEddig semmi baja nem volt. Most azt mondják valamikor sípolt, valamikor egyáltalán nem akart bekapcsolni, ha igen akkor nem volt kép és kikapcsolni nem lehetett. A táp gagyi márka, de mondjuk a gép is alig fogyaszt valamit. Arra tippeltem azért én is, viszont a jelenség eléggé furcsa és biztosra kellene menni.
Mikor idehozták bekapcsoltam és egyből indult semmi baja, órákon át ment sokszor ki-be kapcsoltam mire végre előjött. Memória hibát sípolt (award repeating endless loop), és amikor kivettem az egyik ramot tényleg egyből megjavult (egyéb eszközök lekötésétől nem). A másikkal mindkét foglalatban jó volt, de ezzel egyikben sem, se egyedül se párban, sokszori próba azzal csak sípol.
Ma reggel visszatettem mindkét ramot, visszadugtam minden mást is és semmi baja, úgy látszik éjszaka kipihente magát. Egész nap megy és azóta sem tudom újra előhozni a hibát. Ebből volt 5 óra memtest86+ 0 hibával, csak azzal a modullal amivel tegnap el se indult. 1 óra OCCT teszt power supply-ra állítva, meg jópár újraindítás. Feszültségek a bios meg a programok szerint rendben vannak, hőmérsékletekkel sincs baj, csendben van az egész gép, gyors, nem fagy le. Az alaplapon nem látszik semmi, a normálisabb kondik vannak rajta Ultra Durable 2.
Így elég nehéz, hogy nagyrészt teljesen jó a gép és csak elég ritkán gajdul meg. Találkoztatok ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- BMW topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- HP szerverek áron alul
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest