- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi81
tag
Köszi az írást nagyon jó volt olvasni a régi dolgokról, egy csomó érzés és emlék feljött bennem, remélem lesz folytatás.
Az egyik ilyen, hogy abban az időben vendéglátó suliba jártam és az ilyen témájú kiállításra kötelező volt felmennünk vidékről a tanárokkal. A kiállítást megelőző napon apám közölte, hogy egyébként lesz a BNV másik standjában egy kisebb számtech kiállítás is valami Compfair néven, ha gondolom, majd a szakmai túra után kukkantsak be. Na én próba szerencse ott kezdtem és ott is ragadtam egész napra, a tanárok úgy jöttek utánam mert már kerestek, hogy indulna a busz. A következő években (pénzzel és) idővel is így készültem már (mert hála mindig egy időpontra tették a két kiállítást), hogy mindent is lássak. Fúúú de nagy idők voltak! Még az internet kora előtt ott szembesültünk az áll-leejtős NFS1-el nagy monitoron, meg a többi grafikai csodával!
Egyébként az egyik ilyen Compfair-en vettem egy elég jó stratégiai játékot a "Z" nevűt, melynek nagyon jó videós átvezetői voltak. Na egy jó pár évig (évtizedig) a kettőből ez volt az egyik jogtiszta szoftverem(a másik a Flight Unlimited 2 a CD Galaxisból
)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 1 TB
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest